Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη ο Κασσελάκης θα πρέπει να το κάνει

Θεοχαρόπουλος: Αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη ο Κασσελάκης θα πρέπει να το κάνει

Πηγή Φωτογραφίας: [367485] 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / 3η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Σε νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος...απολύθηκε πρόσφατα με απόφαση Κασσελάκη.

«Απασφάλισε» ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ζητώντας παραίτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος…απολύθηκε πρόσφατα με απόφαση Κασσελάκη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος ερμήνευσε το χθεσινοβραδινό γράψε-σβήσε του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας: «Διαβάζοντας την πρώτη και δεύτερη ανάρτηση, προσπαθούσε να τον εμπλέξει. Αν έχει παραιτηθεί θα έπρεπε να το πει. Αν λέει ‘πάμε’, πού πάμε; Εγώ κατάλαβα ότι το ‘πάμε’ σημαίνει πάμε σε εκλογές. Προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε πρόσφατα από τη βουλευτή Βοιωτίας, Γιώτα Πούλου, να μεταβεί στη Βουλή και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας της με τον πρώην βουλευτή και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Η απόλυση αυτή είναι εμφανώς εκδικητική, καθώς πρόκειται για ένα κεντρικό πολιτικό στέλεχος, το οποίο ασκεί κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη. Επίσης, είναι και εμφανώς παράδοξο, διότι του είχε ζητηθεί κεντρικά από το κόμμα να δουλέψει στο συγκεκριμένο πόστο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments