Πολιτική

Χείμαρρος ο Κεδίκογλου: Ζωντανό ντεκόρ οι βουλευτές, έβαλε μπουρλότο ο Κασσελάκης σε θέματα ηθικής

Χείμαρρος ο Κεδίκογλου: Ζωντανό ντεκόρ οι βουλευτές, έβαλε μπουρλότο ο Κασσελάκης σε θέματα ηθικής

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σκληρή κριτική του βουλευτή Ευβοίας για τους χειρισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Το κόμμα δεν είναι σχολή εκμάθησης στελεχών

«Απασφάλισε» για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Βουλευτής Εύβοιας, Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος αν και μετριοπαθής, άσκησε σκληρή κριτική στους χειρισμούς του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στο Action24, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ενώ κάναμε κοινοβουλευτική ομάδα, όπως είπε, ο πρόεδρος έκανε την ομιλία του και έφυγε, μεταφέροντας παράπονα των συναδέλφων του βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που ένοιωσαν ως «ζωντανό ντεκόρ» του κ. Κασσελάκη.

«Σας μιλάω ειλικρινά, με πόνο ψυχής, το κόμμα έχει μπει σε ράγες αυτοδιάλυσης», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, προβλέποντας ότι το ποσοστό των Ευρωεκλογών δεν θα είναι βατήρας για να ανέβουμε, αλλά ταβάνι σε έναν ΣΥΡΙΖΑ μικρό, όπως εξήγησε.

«Και στηρίξαμε και στηρίζουμε θεσμικά τον Πρόεδρο, αλλά από εκεί και πέρα όσα συμβαίνουν, πέρα από το τραγικό της όλης ιστορίας» συνέχισε ο κ. Κεδίκογλου, για να προσθέσει πως «υπάρχουν και στοιχεια σουρεαλισμού» για την τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αφού «αισθάνονται οι βουλευτές ότι δεν μας υπολογίζουν καθόλου», πρόσθεσε.

Με αφορμή την αναχώρηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ΗΠΑ, «δεν έχω καταλάβει αν το ίδρυμα του Κασσελάκη θα είναι δικό του ή του ΣΥΡΙΖΑ» παρατήρησε ο Βουλευτής, ενώ ως προς τα λεγόμενα του κ. Κασσελάκη περί «μαύρων ταμείων», ο κ. Κεδίκογλου τόνισε ότι «βάζει μπουρλότο σε μια σειρά από ζητήματα», με πρώτο τα θέματα ηθικής.

«Πάμε εμείς να αποκαθηλώσουμε έναν πρώην Πρωθυπουργό χωρίς να καταλάβω γιατί» επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου, ενώ για την οικονομική ενίσχυση προς την «Αυγή», ο ίδιος εξήγησε ότι «υπήρχε δυσκολία» και παλιότερα. Αλλά, «ακόμη και αυτό είναι πως το κάνεις» παρατήρησε, «δεν τον διώχνεις ενώ δεν είσαι εκεί να τον κοιτάς στα μάτια να το πεις», δήλωσε.

«Ποιοι είναι αυτοί οι φανατικότεροι, οι βασιλικώτεροι του βασιλέως που δίνουν τέτοιες συμβουλές» στον Κασσελάκη διερωτήθηκε ο Βουλευτής, λέγοντας πως «και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σχολή εκμάθησης στελεχών». «Είναι εν δυνάμει Πρωθυπουργός, πρέπει από εδώ και πέρα να αναλάβει τις ευθύνες του», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments