Αθλητισμός

ΑΕΚ: Φευγάτος ο Πινέδα;

ΑΕΚ: Φευγάτος ο Πινέδα;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Φευγάτος ο Πινέδα;

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα, Μάριο Βιγιαρεάλ, μίλησε στο sport24 και τόνισε ότι ο Μεξικανός μέσος, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για το Copa America, σκέφτεται περισσότερο από ποτέ να επιστρέψει με την οικογένειά του στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Μοντερέι, η οποία φέρεται να πιέζει πολύ την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πώλησή του. 

Μάλιστα, ο Βιγιαρεάλ έκανε επίκληση στο συναίσθημα, λέγοντας ότι “πρώτα είναι άνθρωπος και μετά παίκτης” και συνέχισε μιλώντας για επικείμενες συζητήσεις του Πινέδα με την ΑΕΚ. 

Από τη μεριά της, η ΠΑΕ έβγαλε μια οργίλη ανακοίνωση, λέγοντας ότι ο Πινέδα δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ προανήγγειλε, σε περίπτωση που συνεχιστούν πρακτικές και δηλώσεις που έχουν ως στόχο να τον βάλουν στο… αεροπλάνο, νομικές διαδικασίες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments