Αθλητισμός

Αγγλία Σλοβακία: Επόμενος αντίπαλος η Ελβετία [2-1 παράταση]

Αγγλία Σλοβακία: Επόμενος αντίπαλος η Ελβετία [2-1 παράταση]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro 2024//Αγγλία Σλοβακία: Επόμενος αντίπαλος η Ελβετία [2-1 παράταση]

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊ ήταν το φαβορί, όλοι όμως περίμεναν να δουν κάτι καλύτερο από ό,τι στα τρία παιχνίδια του ομίλου

Η Αγγλία ήταν μια ανάσα από τον αποκλεισμό στους «16» του Euro 2024 αφού έχανε με 1-0 από τη Σλοβακία μέχρι και το 95′, σε εκείνο το χρονικό σημείο όμως ο απίθανος Μπέλιγχαμ με ψαλιδάκι έκανε το 1-1 και στο ξεκίνημα της παράτασης ήρθε και το 2-1 από τον Κέιν, με αποτέλεσμα την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊ ήταν το φαβορί, όλοι όμως περίμεναν να δουν κάτι καλύτερο από ό,τι στα τρία παιχνίδια του ομίλου, όπου η εικόνα της ήταν απογοητευτική. Και το ξεκίνημα, είναι η αλήθεια, δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικό αφού μόλις στο 5ο λεπτό οι Σλοβάκοι έγιναν επικίνδυνοι με το Χάντσκο που βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ (66′ Πάλμερ), Μέινου (84′ Έζε), Ράις, Σακά, Φόντεν (94′ Τόνεϊ), Μπέλιγχαμ (106′ Κόνσα), Κέιν (106′ Γκάλαχερ).

Σλοβακία: Ντουμπράβκα, Χάντσκο, Σκρίνιαρ, Βάβρο, Πέκαρικ (109′ Τούπτα), Λομπότκα, Ντούντα (81′ Μπένες), Κούτσκα (82′ Μπέρο), Χαράσλιν (61′ Σούσλοφ), Σραντς (93′ Γκιόμπερ), Στρέλετς (61′ Μπόζενικ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments