Αθλητισμός

Γερμανία – Δανία: Επεισοδιακό ματς στο Ντόρτμουντ! Στους «8» με Χάβερτς, Μουσιάλα

Γερμανία – Δανία: Επεισοδιακό ματς στο Ντόρτμουντ! Στους «8» με Χάβερτς, Μουσιάλα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro 2024//Γερμανία – Δανία: Επεισοδιακό ματς στο Ντόρτμουντ! Στους «8» με Χάβερτς, Μουσιάλα

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξε διακοπή λόγω χαλαζόπτωσης και το VAR

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξε διακοπή λόγω χαλαζόπτωσης και το VAR είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε τρεις κομβικές φάσεις, η Γερμανία νίκησε με 2-0 τη Δανία και προκρίθηκε στους «8» του Euro 2024.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και χρειάστηκαν μόλις 4 λεπτά για να σκοράρουν με την κεφαλιά του Σλότερμπεκ μετά την εκτέλεση κόρνερ, το γκολ όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Κίμιχ μετά την εξέταση του VAR.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Γεγονός, πάντως, που δεν επηρέασε και τόσο τους Γερμανούς, υπό την έννοια πως συνέχισαν να πιέζουν και πλησίασαν στο γκολ στο 7′ με το τρομερό σουτ του Κίμιχ που απέκρουσε ο Σμάιχελ. Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Δανίας απέκρουσε και την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σλότερμπεκ και χρειάστηκε να επέμβει και στο 10′, στο βολέ του Χάβερτς μετά την ωραία μπαλιά του Ρούντιγκερ, με το παιχνίδι να είναι μονόλογος.

Γερμανία: Νόιερ, Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Ράουμ (81′ Χένριχς), Άντριχ (64’Εμρέ Τσαν), Κρόος, Σανέ, Γκουντογκάν (64′ Φίλκρουγκ), Μουσιάλα (81′ Βιρτς), Χάβερτς.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεργκααρντ, Α. Κρίστενσεν (81′ Λάρσεν), Μπα, Ντιλέινι (70′ Πόουλσεν), Χόιμπιεργκ, Μέλε, Σκοβ Όλσεν (70′ Νόργκααρντ), Χόιλουντ (82′ Βιντ), Έρικσεν (80′ Ντάμσγκααρντ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments