Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι απαντά ο CEO της Τζένοα για Κοτάρσκι

ΠΑΟΚ: Τι απαντά ο CEO της Τζένοα για Κοτάρσκι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΠΑΟΚ: Τι απαντά ο CEO της Τζένοα για Κοτάρσκι

Οι εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι τα τελευταία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν κάνει πολλές ομάδες του εξωτερικού να κοιτάξουν την περίπτωσή του
Η Τζένοα συνεχίζει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τον CEO της ιταλικής ομάδας, Αντρές Μπλάζκεζ να αναφέρει πως ο Κροάτη; είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, ωστόσο υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.

Οι εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι τα τελευταία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν κάνει πολλές ομάδες του εξωτερικού να κοιτάξουν την περίπτωσή του. Μια από αυτές είναι η Τζένοα, με τους Ιταλούς να δείχνουν ξεκάθαρη διάθεση να παλέψουν για την απόκτησή του και έχουν χτυπήσει την πόρτα των ασπρόμαυρων».

Μάλιστα όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» σε σχετικό ρεπορτάζ της: «οι διαπραγματεύσεις των δύο συλλόγων συνεχίζονται στην προσπάθεια να βγει λευκός καπνός». Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του CEO της Τζένοα, Αντρές Μπλάζκεζ, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά: «Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας, αλλά αναζητούμε και άλλες επιλογές. Δεν είμαστε οι μοναδικοί που ενδιαφερόμαστε για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Είναι δυνατός κάτω από τα δοκάρια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments