Lifestyle

«Δεν την ξέρω καν την κοπέλα»: Παίκτρια του First Dates δεν ήξερε ποια είναι η Μαρινέλλα

«Δεν την ξέρω καν την κοπέλα»: Παίκτρια του First Dates δεν ήξερε ποια είναι η Μαρινέλλα

Πηγή Φωτογραφίας: sceen/first date

Έκανε έξαλλη μέχρι και την Ζενεβιέβ

Το βράδυ της Πέμπτης, 27 Ιουνίου, ο Μίλτος και η Μαρία συναντήθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «First Dates», αναζητώντας μια νέα ευκαιρία στον έρωτα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, παρουσιάστρια του σόου, υποδέχθηκε το νεαρό ζευγάρι στο ειδικά διαμορφωμένο εστιατόριο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωριστούν καλύτερα και να εξερευνήσουν τις προοπτικές μιας μελλοντικής σχέσης. Το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί, να συνομιλήσει και να ανακαλύψει αν υπάρχει μεταξύ τους η χημεία που χρειάζεται για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της προσωπικής τους ζωής.

Ωστόσο, κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε η 21χρονη Μαρία κατά τη διάρκεια του «First Dates» προκάλεσαν έντονη αίσθηση και σχολιάστηκαν εκτενώς στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τράβηξαν οι αναφορές της τόσο στη διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα όσο και στη… «Σουηδική Αραβία», γεγονός που πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων και συζητήσεων στους χρήστες της πλατφόρμας.

«Εγώ θα ήθελα να ταξιδέψω στο Ντουμπάι, στο Ιράκ, στη Μολδαβία και στη Σουηδική Αραβία. Αυτά», απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έκανε ο παρτενέρ της η παίκτρια του First Dates και του ανταπέδωσε ένα ερώτημα: «Σε τι μαγαζιά σου αρέσει να κυκλοφορείς;».

«Τελευταία είχα πάει στη Μαρινέλλα. Εντάξει, εσένα αποκλείεται να σου αρέσει», απάντησε ο Μίλτος.

«Ποια είναι αυτή;», αναρωτήθηκε η Μαρία, με τον παρτενέρ της να επισημαίνει: «Η Μαρινέλλα είναι μία μεγάλη, που ήταν με τον Γιάννη Πάριο παλιά».

«Τον Γιάννη Πάριο τον ξέρω, την κοπέλα δεν την ξέρω καν», ανταπάντησε η νεαρή παίκτρια του First Dates, προκαλώντας… χαλασμό στο X.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments