Lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Έξαλλος μαζί της γνωστός συνθέτης – To εξώδικο που της έστειλε και το τραγούδι που του έκλεψε

Μαρίνα Σάττι: Έξαλλος μαζί της γνωστός συνθέτης – To εξώδικο που της έστειλε και το τραγούδι που του έκλεψε

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@marina_satti)

Δείτε το βίντεο

Εξώδικο θέλησε να στείλει ο γνωστός συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας στη Μαρίνα Σάττι κατηγορώντας τη για κλοπή του τραγουδιού του. Ο ίδιος αναφέρει πως η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, έκλεψε μία δική του δημιουργία για τις ανάγκες του νέου της τραγουδιού «Αχ Θάλασσα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI 🚗🎲🍻🍬👍💿🌊 (@marina_satti)

Ο δικηγόρος του συνθέτη Μιλτιάδη Κασσάρα εμφανίστηκε στο Mega και αναφέρθηκε στο εξώδικο που έστειλε ο πελάτης του σε βάρος της Μαρίνας Σάττι. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Γιάννης Νισύριος δήλωσε: «Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι το «Αχ, θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι, οι 4 νότες που το αποτελούν είναι ίδιες, πανομοιότυπες στον χρόνο, στον ήχο και σε όλα τα χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα μέρος από συγχορδίες που είναι πανομοιότυπες και σπάνιες, τις ίδιες χρησιμοποιεί και το τραγούδι της κας Σάττι».

Ακόμη είπε: «Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι καλή η ερμηνεία της κα Σάττι. Δεν έχει πρόθεση αντιδικίας, απλά θέλει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα».

Το εξώδικο του συνθέτη Μιλτιάδη Κασσάρα, ακολούθησε εξώδικη απάντηση της δισκογραφικής εταιρείας της Μαρίνας Σάττι, Minos EMI, αναφέροντας πως δε φέρει καμία ευθύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments