Lifestyle

Ούτε γάμος, ούτε γλέντι, ούτε τίποτα: Ακυρώνει τα πάντα τελευταία στιγμή ο Αντετοκούνμπο, δεν παντρεύεται

Ούτε γάμος, ούτε γλέντι, ούτε τίποτα: Ακυρώνει τα πάντα τελευταία στιγμή ο Αντετοκούνμπο, δεν παντρεύεται

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΥΑΔΙΚΤΥΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, εξέφρασε την απορία του για το πώς προέκυψαν οι φήμες περί του δικού του γάμου....

Για μήνες, κυκλοφορούσαν αναφορές πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επρόκειτο να παντρευτεί την σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Mariah, στα τέλη Αυγούστου σε μία εντυπωσιακή τελετή στην Πύλο. Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης παρευρέθηκε σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας ρολογιών στην Αθήνα, όπου μίλησε στους δημοσιογράφους και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για τον επικείμενο γάμο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Αποκάλυψη για τον Αδελφό του Κώστα Αντετοκούνμπο

Επιπλέον, ο Γιάννης αποκάλυψε πως ο αδελφός του, Κώστας Αντετοκούνμπο, είναι εκείνος που πρόκειται να παντρευτεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μπαρτσώκα στην εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα», ο Κώστας θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Ντέμη Φιλιππάκου.

Η Προσωπική Ζωή του Κώστα Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, εξέφρασε την απορία του για το πώς προέκυψαν οι φήμες περί του δικού του γάμου, τονίζοντας ότι δεν έχει προσκληθεί σε κανέναν γάμο και δεν καταλαβαίνει γιατί αποτελεί είδηση ότι πρόκειται να παντρευτεί. Ο σταρ του NBA πρόσθεσε εκτός κάμερας πως ο Κώστας και η Ντέμη έχουν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδί πριν από δύο μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments