Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Προσβολή για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση Κασσελάκη

Θεοχαρόπουλος: Προσβολή για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Θεοχαρόπουλος: Προσβολή για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η ανάρτηση Κασσελάκη

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, άσκησε κριτική στον κ. Κασσελάκη τόσο για το διάστημα προ των ευρωεκλογών όσο και μετά.

Προσβολή για τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν αντέχει την κριτική.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, άσκησε κριτική στον κ. Κασσελάκη τόσο για το διάστημα προ των ευρωεκλογών όσο και μετά.

«Πριν από τις ευρωεκλογές πήγαμε για αρκετούς μήνες – μέχρι τώρα έχουμε φτάσει περίπου στους 5- 6 μήνες- χωρίς συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων. Με αποφάσεις λοιπόν μόνο του προέδρου. Το αποτέλεσμα που είχαμε στις ευρωεκλογές δεν ήταν καλό. Ήταν κάτω από το ποσοστό ακόμα και αυτό το 17,8%, το οποίο οδήγησε στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Χάσαμε τρεις ποσοστιαίες μονάδες και 340.000 ψήφους», είπε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Θεοχαρόπουλο, αντί να γίνει συζήτηση για τα αίτια του αποτελέσματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στις ΗΠΑ απ’ όπου έκανε ανάρτηση «με υπονοούμενα για τα μαύρα χρήματα στα πολιτικά κόμματα, είδαμε πολιτικές αποπομπές, είδαμε το κλείσιμο της “Αυγής”».

Υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος, ως Ειδικός Γραμματέας Κοινοτικών Πόρων είχε παραιτηθεί όταν έκλεισε η ΕΡΤ, ανέφερε ότι «Σεν μπορεί να κλείνει με τρόπο παρόμοιο με το μαύρο της ΕΡΤ η “Αυγή” δηλαδή το μεσημέρι “γεια σας, κλείνετε και τελείωσε”».

Επικρίσεις για τη μη συνεδρίαση των οργάνων

Ο κ. Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του κ. Κασσελάκη λέγοντας ότι «από το συνέδριο μέχρι τις ευρωεκλογές, και το έλεγε και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το λέγατε κι όλοι οι δημοσιογράφοι, για ένα τρίμηνο η εσωκομματική ηρεμία που υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν απίστευτη. Δεν ακουγόταν τίποτα. Ακόμα και όταν ειπώθηκαν στοιχεία, όπως για παράδειγμα το ΝΑΤΟ ότι είναι ιερή αμυντική συμμαχία εκτός των θέσεων δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό όλοι να πάμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τρέχαμε να πάμε να δώσουμε τον αγώνα για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Μοναδικός στόχος». Όπως υποστήριξε, ο Στέφανος Κασσελάκης με τις κινήσεις του δείχνει ότι «δεν αντέχει την κριτική».

Επικαλούμενος τις κινήσεις άλλων κομμάτων, σημείωσε ότι υπάρχει «μόνο μια κοινοβουλευτική ομάδα που μιλάει μόνο ο πρόεδρος και φεύγει και μετά φεύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες και για δεκαπέντε μέρες γίνονται αυτά που σας είπα προηγουμένως από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, νομίζω ότι αυτό δεν αρμόζει σε αυτούς όλους τους ψηφοφόρους, του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν».

Επιπλέον σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Κασσελάκης «με την ανάρτησή του προχθές το βράδυ ουσιαστικά προανήγγειλε ότι τίθεται θέμα ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είπε ότι “πάμε;” σε εκλογές από τη βάση εννοούσε και όταν είπε να έρθει κάποιος άλλος να αναλάβει». Ακόμα ανέφερε «εγώ θέλω να τονίσω το εξής σε σχέση με αυτό που ειπώθηκε στην ανάρτηση του Κασσελάκη, δεν αφορά αυτό το νυν και τον πρώην πρόεδρο. Αυτό αφορά τα χιλιάδες μέλη που εξέλεξαν πρόεδρο[…] Εδώ η βάση επέλεξε. Η βάση είναι υπεύθυνη για όλα στον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό θέλω να είμαστε απολύτως σαφείς. Αυτή είναι η δημοκρατία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments