Αθλητισμός

Ισπανία Γεωργία: Πρόκριση με ανατροπή για τους Ίβηρες [4-1]

Ισπανία Γεωργία: Πρόκριση με ανατροπή για τους Ίβηρες [4-1]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram euro2024//Ισπανία Γεωργία: Πρόκριση με ανατροπή για τους Ίβηρες [4-1]

Η πρωτάρα Γεωργία μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι

Η πρωτάρα Γεωργία μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Λε Νορμάντ, η Ισπανία όμως παρέμεινε ψύχραιμη, έκανε την ανατροπή και τελικά επικράτησε με 4-1, παίρνοντας την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Euro 2024, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία.

Αυτό που περίμεναν όλοι ήταν ότι οι Ίβηρες θα έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι, θα έπαιρναν την κατοχή της μπάλας και θα πίεζαν με στόχο το γρήγορο γκολ. Και ακριβώς αυτό έγινε, με τον Καρβαχάλ να έχει στο 10′ την πρώτη ευκαιρία με την κεφαλιά που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαμαρντασβίλι μετά το κόρνερ του Γιαμάλ.

Ισπανία: Σιμόν, Καρβαχάλ (81′ Χεσούς Νάβας), Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Κουκουρέγια (66′ Γκριμάλδο), Πέδρι, Ρόδρι (53′ Ντάνι Όλμο), Ρουίθ (81′ Μερίνο), Γιαμάλ, Μοράτα (67′ Οϊαρθάμπαλ), Γουίλιαμς.

Γεωργία: Μαμαρντασβίλι, Κακαμπάτζε, Γκβελεσιάνι (79′ Κβεκβεσκίρι), Κάσια, Ντβάλι, Λοτσοσβίλι (63′ Νταβιτασβίλι), Κιτεϊσβίλι (41′ Αλτουνασβίλι), Κοτσορασβίλι, Τσακβετάντζε (63′ Τσιταϊσβίλι), Μικαουτάντζε (79′ Ζιβζιβάτζε), Κβαρατσχέλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments