Αθλητισμός

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Βιλντόζα

Κοντά στον Ολυμπιακό ο Βιλντόζα

Πηγή Φωτογραφίας: [370037] BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / 1ος ΤΕΛΙΚΟΣ / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κοντά στην απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Κοντά στην απόκτηση του Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ δεν κατάφερε να βρει χρόνο και χώρο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να βλέπει το μέλλον του μακρυά από το ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τσεκάρει το όνομα του πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα κι από τη στιγμή που δεν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που να του απαγορεύει τη μεταγραφή του σε άλλη ελληνική ομάδα, η περίπτωση να γίνει κάτοικος Πειραιά δεν φαντάζει ως κάτι μακρινό, όπως αναφέρει το gazzetta.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luca Vildoza (@lucavildoza)

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας πιστεύουν πως η επιθυμία του Βιλντόζα να αποδείξει τι αξίζει θα αποτελέσει αρωγό στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Στη EuroLeague ο Βιλντόζα μέτρησε 5.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 28 αγώνες (5 ως βασικός) με 14:56 συμμετοχή ανά ματς. Στη Basket League ο μέσος όρος συμμετοχής αυξήθηκε (18.7) με τα στατιστικά του να διαμορφώνονται σε: 6.3 πόντους, 3 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ.

Πηγή: Gazzetta

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments