Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία ο Μπάλντοκ!

Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία ο Μπάλντοκ!

Πηγή Φωτογραφίας: [365102] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Αύριο λήγει και τυπικά το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα και έτσι θα προπονηθεί κανονικά και θα ξεκινήσει προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφτασε στην Αυστρία και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού, ενώ από αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, έπειτα από το εμπόδιο που του ύψωσε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να μεταβεί νωρίτερα στην Αυστρία και αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα.

Αύριο λήγει και τυπικά το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα και έτσι θα προπονηθεί κανονικά και θα ξεκινήσει προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το απόγευμα μετά την πρωινή προπόνηση που ήταν και πάλι δυνατή, ο Ουρουγουανός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του.

Μάλιστα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προαιρετική βόλτα για τους παίκτες και το σταφ στο κοντινό Ζάλτσμπουργκ, όπου κάποια από τα μέλη της αποστολής πήγαν και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ξεφεύγοντας λίγο και από τη ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων και συσφίγγοντας παράλληλα τους μεταξύ τους δεσμούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments