Ελλάδα

Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στη Χίο-Μηνύματα 112, πέντε τραυματίες [vid]

Ολονύχτια μάχη με τη φωτιά στη Χίο-Μηνύματα 112, πέντε τραυματίες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI ΑΡΧΕΙΟΥ)//Συνεχίζεται η μάχη που δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τη φωτιά στην Κω και τη Χίο, πλέον μόνο με επίγεια μέσα, αφού έπεσε ο ήλιος και δεν επιχειρούν τα εναέρια.

Η φωτιά στην Κω, που ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στο Μετόχι Σιδηρούντας, δεν έχει περιοριστεί ακόμη, αν και νωρίτερα η εικόνα ήταν καλύτερη. Αργότερα εστάλη νέο μήνυμα από το «112» για εκκένωση χωριού της περιοχής

Συνεχίζεται η μάχη που δίνουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τη φωτιά στην Κω και τη Χίο, πλέον μόνο με επίγεια μέσα, αφού έπεσε ο ήλιος και δεν επιχειρούν τα εναέρια.

Η φωτιά στην Κω, που ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας στο Μετόχι Σιδηρούντας, δεν έχει περιοριστεί ακόμη, αν και νωρίτερα η εικόνα ήταν καλύτερη. Αργότερα εστάλη νέο μήνυμα από το «112» για εκκένωση χωριού της περιοχής.

Αναζωπύρωση σε δύσβατο σημείο στην Κω

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η κατάσταση είναι δύσκολη στην Κω, καθώς μεγάλη αναζωπύρωση σημειώθηκε αργά το απόγευμα σε δύσβατο σημείο και η φωτιά κινείται πλέον προς το παραλιακό μέτωπο.

Η κατάσταση στη Χίο παραμένει δύσκολη εδώ και μερικές ώρες, ενώ έχουν τραυματιστεί πέντε πυροσβέστες και ένας εθελοντής.

Σύμφωνα με το politischios, δύο ενεργά μέτωπα, το ένα στην περιοχή Κουκουδότσουμπος και το άλλο νότια της Σιδηρούντας, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Λίγο πριν από τις 9 το βράδυ τα εναέρια μέσα πραγματοποίησαν τις τελευταίες τους ρίψεις νερού, επιστρέφοντας στις βάσεις τους, αφήνοντας το έργο της κατάσβεσης στις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments