Διεθνή

«Μανιφέστο» Μπαρντελά κατά της αριστεράς: «Πράκτορες του χάους και υπαρξιακή απειλή για το γαλλικό έθνος»

«Μανιφέστο» Μπαρντελά κατά της αριστεράς: «Πράκτορες του χάους και υπαρξιακή απειλή για το γαλλικό έθνος»

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Το μεγαλύτερο μέρος της επιστολής εστιάζει στον Ζαν Λυκ Μελανσόν και τους κινδύνους που, σύμφωνα με τον Μπαρντελά, αντιπροσωπεύει για τη Γαλλία.

Διχαστικό «μανιφέστο» Μπαρντελά. Ο πρόεδρος της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης (RN), δημοσίευσε τη Δευτέρα μια επιστολή προς «τις Γαλλίδες και τους Γάλλους» στην οποία εκθέτει τη στρατηγική του κόμματος για την κινητοποίηση των ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο: έμφαση στις καταναλωτικές δαπάνες και στην ανάγκη οι Γάλλοι «να τα βγάλουν πέρα», και προειδοποίηση για την αριστερά — την οποία το κόμμα του θα αντιμετωπίσει σε όλη την επικράτεια στον δεύτερο γύρο.

Το μεγαλύτερο μέρος της επιστολής εστιάζει στον Ζαν Λυκ Μελανσόν και τους κινδύνους που, σύμφωνα με τον Μπαρντελά, αντιπροσωπεύει για τη Γαλλία Διχαστικό «μανιφέστο» Μπαρντελά. Ο πρόεδρος της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης (RN), δημοσίευσε τη Δευτέρα μια επιστολή προς «τις Γαλλίδες και τους Γάλλους» στην οποία εκθέτει τη στρατηγική του κόμματος για την κινητοποίηση των ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο: έμφαση στις καταναλωτικές δαπάνες και στην ανάγκη οι Γάλλοι «να τα βγάλουν πέρα», και προειδοποίηση για την αριστερά — την οποία το κόμμα του θα αντιμετωπίσει σε όλη την επικράτεια στον δεύτερο γύρο.

Ο Μπαρντέλα, ο οποίος θα είναι πρωθυπουργός εάν το RN κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία, υποστήριξε ότι η αριστερά είναι «πράκτορες του χάους»που πρέπει να σταματηθούν, και που αποτελούν «υπαρξιακή απειλή για το γαλλικό έθνος». Αντίθετα, υποστήριξε, το RN θα φέρει «τάξη στους δρόμους» και στο δημόσιο ταμείο. Ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας του για τον δεύτερο γύρο θα είναι το κόστος ζωής, η ασφάλεια, η υγεία, η εκπαίδευση και η μετανάστευση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments