Lifestyle

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: Με μπαταρισμένο πόδι όλο το ΣΚ – Η σαβούρα που έφαγε [VID]

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: Με μπαταρισμένο πόδι όλο το ΣΚ – Η σαβούρα που έφαγε [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ MEGA | Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη είχε ένα ατύχημα την Παρασκευή και ήρθε στην εκπομπή με τυλιγμένο πόδι

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μπαταρισμένο το αριστερό πόδι της, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής έπεσε και γλίστρισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν φορές που αυτοθαυμαζόμαστε που λέω “τι καλά που τα έχω κάνει” και νταν πάρε ένα πόδι. Μωρέ αν είμαστε όρθιοι όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλυστριματάκι την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη. Γιατί μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο πόδι, ξεκίνησε η εκπομπή, δεν λέτε καλά καλά που δεν τέλειωσε κιόλας. Όλα εντάξει, τέλεια! Λίγο φυσιοθεραπείες, λίγο το φλατάκι μου, λίγο όρεξη να έχουμε, καλά που γελάω μόνη μου και με τα χάλια μου και με το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά όμως, όρθια η Ελενίτσα».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Μου έλεγε ο γιατρός “πονάς;” του έλεγα “όχι γιατί είμαι λοκατζής!”, αυτό έλεγα, κοίτα να δεις που έχω γίνει και λοκατζής, δεν πονάω, αλλά το πόδι τόσο! Όλο το σαββατοκύριακο ήμουν με το ένα πόδι όρθιο, το άλλο εντάξει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Εγώ στη ζωή μου δεν έχω χρειαστεί γιατρό, μόνο τον γυναικολόγο μου. Από τότε που γνωρίστηκα με τον ορθοπεδικό, όλο κάτι συμβαίνει, τι να πω. Η σχέση μας έχει έρθει πολύ κοντά με τον γιατρό». Όπως είπε η Ελένη Μενεγάκη λίγο αργότερα, έπαθε θλάση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments