Lifestyle

«Έγινες πατέρας;»: Ο Σπύρος Σούλης βγήκε με καροτσάκι και καπέλο “DAD” κι όλοι απορούν ποια είναι η μάνα

«Έγινες πατέρας;»: Ο Σπύρος Σούλης βγήκε με καροτσάκι και καπέλο “DAD” κι όλοι απορούν ποια είναι η μάνα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/spiros_soulis

Η ανάρτηση του Σπύρου Σούλη

Ο Σπύρος Σούλης ανάρτησε σειρά φωτογραφιών στο instagram, με ένα καροτσάκι κι ένα μωράκι, αλλά και με ένα καπέλο που έγραφε “DAD”, με τους ακόλουθούς του να ρωτούν αν έγινε πατέρας και ποια είναι η μητέρα του παιδιού. Όπως υπογράμμισε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο διακοσμητής: «Απολαυστική χαλαρή βόλτα για καφέ στην Upper East Side του Manhattan όλοι παρέα, και μετά συνεχίσαμε στο Central Park για ένα πικ νικ. Αγαπημένοι φίλοι, είχαμε μουσική, φαγητά, ποτά, τραγούδια (το φάλτσο πήγε σύννεφο!) πολύ κέφι και ακόμα περισσότερη αγάπη. Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Οι μικρές, καθημερινές στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι αυτές που μας γεμίζουν με ευτυχία. Για αυτές ζούμε – τις μικρές, αλλά τεράστιες στιγμές που κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά.

Σας στέλνω την αγάπη μου και εύχομαι να βρείτε κι εσείς αυτές τις μαγικές μικρές αλλά πολύτιμες στιγμές στη δική σας καθημερινότητα αυτό το Σαββατοκύριακο.

(και σαν να σας έγραφα γράμμα…)

Με πολλή αγάπη,

Σπύρος ❤️».

Η ανάρτηση του Σπύρου Σούλη

Ο Σπύρος Σούλης δεν έλυσε τις απορίες των ακολούθων του

Με την εν λόγω ανάρτηση άφησε πολλά ερωτηματικά στον αέρα, με τους ακόλουθούς του να αναρωτιούνται αν όντως είναι πατέρας πια και αν το παιδί είναι δικό του.

Από την πλευρά του, εκείνος έχει απαντήσει πολύ ευγενικά σε όλα τα σχόλια, αλλά δεν θέλησε να κάνει ούτε αποκαλύψεις ούτε διευκρινίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιτέκτονας και παρουσιαστής είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως είχε φτάσει δύο φορές κοντά στο να γίνει πατέρας, επισημαίνοντας «δεν έχω φτάσει κοντά στο να κάνω οικογένεια. Όταν ήμουν μικρότερος θα μπορούσα να είχα παιδί, γιατί η κοπέλα μου είχε μείνει έγκυος, αλλά τελικά αποφασίσαμε να… Δύο φορές! Ήμουν πολύ μικρός. Τη μία ήμουν 17 και την άλλη 19. Σε πιο ώριμες ηλικίες πρόσεχα» και πρόσθεσε ότι θα ήθελε στην ηλικία των 45 ετών να έχει κάνει παιδιά και να είναι ευτυχισμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments