Lifestyle

Γιώργος Γιαννιάς για τον θάνατο της μητέρας του: «Πάω σε ψυχολόγο για να το ξεπεράσω»

Γιώργος Γιαννιάς για τον θάνατο της μητέρας του: «Πάω σε ψυχολόγο για να το ξεπεράσω»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Giorgos Giannias

Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Γιαννιάς παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Giannias (@giorgosgiannias)

Ο Γιώργος Γιαννιάς εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου ήταν πολύ ερωτευμένοι και είχαν ένα δέσιμο σχεδόν παθολογικό. Ο μεγαλύτερος μου φόβος από μικρό παιδί μέχρι σήμερα ήταν να μη χάσω κάποιον από την οικογένειά μου. Κι έγινε με αυτόν τον τρόπο. Ένας χαμός μέσα στην οικογένειά σου δεν μπορεί να ξεπεραστεί ποτέ. Ο μπαμπάς μου είχε αρκετά προβλήματα από την ηλικία των 40 ετών αλλά τα πάλευε ως λιοντάρι. Έφτασε 77, το είχαμε χωνέψει κάποια στιγμή ότι τα όρια θα στενέψουν. Το ήξερε και ο ίδιος, αλλά ήταν τόσο μάγκας που δεν μάσησε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής συμπλήρωσε: «Έγινε αυτό και είχα τη μαμά να μου δίνει κουράγιο. Έκανε μία επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα γιατί πονούσε πολύ. Από την επέμβαση στη μέση, κόλλησε ένα μικρόβιο και πήγαν όλα στραβά. Σε ανθρώπους που δεν έφυγαν με τη φυσική ροή, είναι αυτό το γιατί, αυτό το ανεξήγητο που μπορεί να υπάρχει. Πηγαίνω σε ψυχολόγο για να μπορώ να αντιμετωπίσω λίγο καλύτερα αυτά τα γιατί που δε μπορώ να τα λύσω μόνος μου. Παρόλα αυτά έχω ένα αντίβαρο, αυτό που μου έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι και η οικογένεια που έχω φτιάξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments