Lifestyle

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε και ξεκίνησε ταξίδια – Πήγε να βρει τον πατέρα της

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε και ξεκίνησε ταξίδια – Πήγε να βρει τον πατέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/melinanikolaidi

Πήγε να τον βρει στη Γερμανία

Εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει το Euro 2024 και στο κανάλι της ΕΡΤ όπου προβάλλονται οι αγώνες απευθείας από το γήπεδο στη Γερμανία γίνεται χαμός στα νούμερα τηλεθέασης, παρόλο που η Ελλάδα έχει πλέον αποκλειστεί. Το σχολιασμό των ματς, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του τροπαίου από τη χώρα μας, έχουν αναλάβει ο Άγγελος Χαριστέας και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο τελευταίος δημοσιεύει συχνά βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκεί, ωστόσο το Σάββατο 29 Ιουνίου φαίνεται πως του έκανε παρέα και η κόρη του, Μελίνα, η οποία ταξίδεψε και κάθισε μαζί του στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ελβετίας ενάντια στην Ιταλία (δείτε εδώ γιατί χώρισε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη). Μπορεί να μην ανέβασαν κάποια κοινή τους φωτογραφία, όμως και οι δύο ανέβασαν εντυπωσιακά στιγμιότυπα από στάδιο στο Βερολίνο.

Μαζί στο γήπεδο ο Ντέμης Νικολαΐδης με την κόρη του Μελίνα για το Euro 2024

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μίας άλλης γυναίκας μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, η οποία ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Νικολαΐδου. Παρόλα αυτά, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να είναι πολύ διακριτικός και προσεκτικός σε ό,τι ανεβάζει με τη νέα του σύντροφο. Βέβαια, έχουν διαρρεύσει και αρκετά τρυφερές στιγμές τους από την παραλία από κάμερες εκπομπών (δείτε εδώ).

Και ενώ μέχρι στιγμής οι πρώτη ανάρτηση του ποδοσφαιριστή με την καλή του ήταν μία που έδειχνε τις σκιές τους στην άμμο (δείτε εδώ την φωτογραφία από το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο), το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι βρέθηκε στην συναυλία των Coldplay που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και δεν έλειψαν τα story.

Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους. Είχαν στην παρέα τους και την κόρη του, Μελίνα, η οποία φαίνεται πως έχει τις καλύτερες σχέσεις με τη γυναίκα που ο πατέρας της έχει επιλέξει να έχει στο πλευρό του. Το διασκέδασαν, λοιπόν, στο έπακρο και ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλησε να μοιραστεί αυτά τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments