Lifestyle

Η χειραψία Μακαλιά – Παπανώτα: «Μόλις βάλαμε τα μαχαίρια μέσα»

Η χειραψία Μακαλιά – Παπανώτα: «Μόλις βάλαμε τα μαχαίρια μέσα»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Happy Day

Ο Δημήτρης Παπανώτας με τον Δημήτρη Μακαλιά έδωσαν τα χέρια στον αέρα της εκπομπής

Για την ολοκλήρωση της εκπομπής «I Love Sou Kou» μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στο Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο τέλος της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου και τη μη ανανέωση της Μπέττυς Μαγγίρα με τον ΑΝΤ1.

Αρχικά, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Όταν ξεκινάς κάπου και κάπως, θες να παραμείνεις καιρό. Θες να χτίσεις κάτι. Ήταν μία ζώνη που ήταν για πολλά χρόνια ανενεργή στον ΑΝΤ1 οπότε και εμείς νιώσαμε ότι πάμε να χτίσουμε κάτι και να φτιάξουμε μία ζώνη που θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Δεν έτυχε με τη δική μας ομάδα, δεν πειράζει όμως. Ελπίζουμε να παραμείνει αυτή η ζώνη ενεργή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Makalias (@dimitrismakalias)

«Σίγουρα στενοχωριόμαστε, δεν είμαστε από πέτρα. Όταν κάνεις μία δουλειά κι έχεις επενδύσει σε αυτή, στενοχωριέσαι όταν ολοκληρώνει τον κύκλο της ενώ εσύ θα ήθελες να συνεχίσεις. Επενδύσαμε όλη η ομάδα ο ένας στον άλλο και όπως είπε και η Μπέττυ, θα βρούμε έναν τρόπο κάπου να τρυπώσουμε» πρόσθεσε επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε: «Είχαμε βάλει κάποιους στόχους και τους πετύχαμε. Αλλά προφανώς ο προγραμματισμός, γιατί πέρα από τον κύριο Λεβέντη που ανέφερες, ήρθαν κι άλλοι άνθρωποι στο κανάλι, οπότε άλλαξε λίγο η σύσταση, αλλά και οι προθέσεις του καναλιού. Κι αυτό είναι απόλυτα σεβαστό.

Στο καινούριο πρόγραμμα που θέλει να χτίσει το κανάλι, θέλουν να μπει και η ενημέρωση. Οπότε, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα δεν επιθυμεί την ενημέρωση με τον τρόπο που τον έχουμε δει και γίνεται σε άλλες εκπομπές, δεν μπορούμε να τον διαχειριστούμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε» ενώ τόνισε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα επέμεινε πολύ ώστε να υπηρετήσει το πρότζεκτ που θέλει το κανάλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments