Lifestyle

«Μην γίνεις σαν τον Νίκο» – Σάλος με μισογύνη παίκτη του Power of Love από την Κύπρο

«Μην γίνεις σαν τον Νίκο» – Σάλος με μισογύνη παίκτη του Power of Love από την Κύπρο

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Power of Love

«Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι η ανατροφή παιδιών και η στήριξη στον σύζυγο της»

Το Power of Love επανήλθε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την Κατερίνα Καραβάτου να καλωσορίζει τους 12 παίκτες του ριάλιτι στο σπίτι… της αγάπης! Ένας εκ των παικτών κατάφερε, μάλιστα, να ξεχωρίσει από την πρεμιέρα κι αυτό, λόγω των μισογυνικών απόψεών του.

Ο λόγος για τον Νίκο Πελετιέ, Κύπριο TikToker που συστήθηκε στο κοινό ως «ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο που αλλάζει…. ζωές».

«Είμαι 26 χρονών και είμαι από την Κύπρο. Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο που είναι σαν την πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα», είπε αρχικά ο παίκτης και πρόσθεσε:

«Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω έναν ακόμα έρωτα, γιατί στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν. Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία: η ανατροφή των παιδιών της και η στήριξη προς τον σύζυγό της.

Όπως ήταν φυσικό, οι απόψεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις…

«Τώρα εγώ τι να πω; Ότι έχω δει αυτά που ανεβάζει στα social; Βέβαια, τότε είχε μαλλιά, τώρα δεν έχει. Έχω δει κάποια βιντεάκια του, οπότε είμαι πολύ επιφυλακτική. Θα ήθελα, ωστόσο, να τον γνωρίσω, να δω αν τα εννοεί όλα αυτά που λέει. Να πω ένα παράδειγμα; Είχε πει ότι η γυναίκα δεν πρέπει να έχει τρίχα από το αυτί και κάτω», σχολίασε η Σωτηρία, με τη Νίκη να ξεσπά από την πλευρά της αναφέροντας τα εξής:

«Μου ήρθε κεραμίδα, περίεργες απόψεις φαίνεται να έχει. Δεν μας ενθουσίασε, ξεκινάει με κίτρινη κάρτα, γιατί δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει. Εγώ απορώ που πληρώνεται για να συμβουλεύσει. Εγώ έχω φάει bullying για την τριχοφυΐα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments