Lifestyle

Συγκλονίζει η Ελένη Ράντου: «Είπα στον Βασίλη “Πάω να πέσω από το μπαλκόνι” και μου είπε “Θα πέσουμε μαζί”»

Συγκλονίζει η Ελένη Ράντου: «Είπα στον Βασίλη “Πάω να πέσω από το μπαλκόνι” και μου είπε “Θα πέσουμε μαζί”»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ακολουθεί η Ανάρτηση

Σήμερα η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γιορτάζουν τα 30 χρόνια γάμου τους. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής, μετράει τρεις δεκαετίες κοινής ζωής, γεμάτες αγάπη, χαρές και κοινές εμπειρίες.

Η Επική Ανάρτηση στο Facebook

Η ηθοποιός Ελένη Ράντου δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί τη χαρά της με το διαδικτυακό της κοινό. Μέσω μιας επικής ανάρτησης στο Facebook, γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Η ανάρτηση περιελάμβανε μια φωτογραφία του ζευγαριού, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί, δείχνοντας την αγάπη και την ευτυχία που μοιράζονται.

Λόγια Γεμάτα Χιούμορ και Νόημα

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ελένη Ράντου έγραψε λόγια που δείχνουν γιατί το ζευγάρι παραμένει τόσο αγαπημένο έπειτα από 30 χρόνια γάμου!

“Το πρωί πληροφορήθηκα από τη φίλη μου την Αγγελική, γιατί η μνήμη μου εμένα με απατά, ότι σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια γάμου!!! Σκουντάω τον Βασίλη, του λέω “ξύπνα σήμερα έχουμε επέτειο 30 χρόνων. Πάω να πέσω από το μπαλκόνι”… κι εκείνος μου λέει “περίμενε με έρχομαι να πέσουμε μαζί !Αυτό θα πει 30 χρόνια μαζί!”, έγραψε η Ελένη Ράντου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Από την ημέρα του γάμου τους μέχρι σήμερα, η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν μοιραστεί όλες τις σημαντικές οικογενειακές στιγμές τους. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια, συνεχίζει να εμπνέει με την αγάπη και την αφοσίωσή του, αποδεικνύοντας ότι ο αληθινός έρωτας και η δέσμευση μπορούν να αντέξουν στον χρόνο.

Ακολουθεί η Ανάρτηση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments