Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: Πάψτε να κάνετε τον Ροβεσπιέρο! [vid]

Άδωνις Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: Πάψτε να κάνετε τον Ροβεσπιέρο! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370500] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Θα έπρεπε να είστε εισαγγελέας στη Γαλλική Επανάσταση και να στέλνετε αθώους στην γκιλοτίνα

«Έπρεπε να είστε εισαγγελέας στην εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και να στέλνετε αθώους στην γκιλοτίνα. Πάψτε να υποδύεστε τον Ροβεσπιέρο!», τόνισε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Παίρνοντας το λόγο στο Κοινοβούλιο, ο υπουργός Υγείας στράφηκε προς την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και επισήμανε πως «η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε πάλι τις ιστορίες συγκάλυψης του δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη. Κάθε φορά που σας βλέπω λέω ότι μόνο για το προσωπικό σας συμφέρον ενδιαφέρεστε, δεν ενδιαφέρεστε για κανέναν νεκρό στο δυστύχημα των Τεμπών. Αυτό το κείμενο, που μιλά ευθέως για επιστημονική φαντασία και γελοίες θεωρίες συγκάλυψης, το έχει γράψει ο κ. Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχει χάσει την κόρη του στα Τέμπη και ο οποίος λέει ότι διακινούνται ψεύτικα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αποδεικνύεται πόσο ψεύτρα και υποκρίτρια είστε. Ο γονέας ενός παιδιού στα Τέμπη σας καταγγέλλει».

«Εσείς έπρεπε να γίνετε εισαγγελέας στην εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και να πηγαίνετε τον κόσμο στην γκιλοτίνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.  Ο κ. Κώστας Καραμανλής είναι ο πρώτος σε ψήφους βουλευτής του νομού Σερρών. Εσείς τι παριστάνετε; Την εισαγγελέα του λαού των Σερρών; Μήπως πρέπει οι πολίτες των Σερρών να ζητήσουν τη γνώμη σας; Όταν με βλέπετε να είστε πιο μαζεμένη, γιατί εγώ δεν σας φοβάμαι. Πάψτε να υποδύεστε τον Ροβεσπιέρο! Ό,τι κάνετε είναι για να κερδίσετε ψήφους. Παίζετε παιχνίδια πάνω στον πόνο των γονιών».

«Ουδέποτε δεν είπα ότι τα τρένα δεν είναι ασφαλή, όπως ψευδώς διαδίδεται. Να προσέχετε τι λέτε. Να μη λέτε ότι υπήρχε υπουργός που γνώριζε πως τα τρένα δεν είναι ασφαλή. Μην ξαναπείτε και μην βάλετε στο στόμα μου παραποιημένα λόγια, γιατί θα σας πάω στα δικαστήρια, θα σας πάω στη δικαιοσύνη.

Στην Ελβετία είχαμε 4 νεκρούς και 2 αγνοούμενους. Σε κάθε κράτος σημειώνονται ατυχήματα από φυσικές καταστροφές, ακόμη και στην Ελβετία. Ποια νομίζετε επιτέλους ότι είστε; Να ζητήσετε συγγνώμη από τον πατέρα κ. Νίκο Πλακιά, που έχασε το παιδί του!.

Και βλέποντας το ύφος της πρωτολογίας και της δευτερολογίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, παρατηρώ πως η παρέμβασή μου έπιασε τόπο. Μου κάνει εντύπωση, ωστόσο, ότι δεν βρήκε κουβέντα για τον πατέρα, που καταγγέλλει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Εσείς μιλάτε από συμφέρον, πιθανόν και οικονομικό, της υπερασπίστριας των θυμάτων των Τεμπών και για αυτό ήρθατε να μας πείτε τις διάφορες θεωρίες συγκάλυψης. Το ποιος θα πάει στο δικαστήριο δεν το αποφασίζετε εσείς κ. Κωνσταντοπούλου, αλλά η νόμιμη συνταγματική τάξη της χώρας», ολοκλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments