Πολιτική

Αιχμές Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Έχει ανακολουθία στις αναρτήσεις του- Δεν είναι σοβαρή εικόνα κόμματος (vid)

Αιχμές Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Έχει ανακολουθία στις αναρτήσεις του- Δεν είναι σοβαρή εικόνα κόμματος (vid)

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Αναμόρφωση του προγράμματος "Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους" και άλλες ρυθμίσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας - Σύσταση οριζόντιων υποστηρικτικών υπηρεσιών του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και άλλες διατάξεις", Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε η βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε η βουλευτής του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου, σχολιάζοντας την επιστολή των 87 βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η ηγεσία του κόμματος, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για το πως λειτουργεί ο πολιτικός φορέας λέγοντας ότι «δεν είναι σοβαρή η εικόνα» που παρουσιάζει.

Όπως είπε, «δυστυχώς σήμερα η κατάσταση μοιάζει να είναι αρκετά δύσκολη και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ. Παρατηρείται μια ανακολουθία μέσα από τις αναρτήσεις του προέδρου. Για παράδειγμα, παρατηρώ πως μετά την επιστολή που στείλαμε 87 άτομα και, πιστέψτε με, είτε ήταν λιγότερα ή θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός των ατόμων».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «σημασία έχει ότι τέθηκε μια πολιτική ατζέντα όπως είθισται να γίνεται πριν από τις Κεντρικές Επιτροπές στα κόμματα. Στην πορεία ενημερωθήκαμε από μια ανάρτηση για σχέδια του Αλέξη Τσίπρα που υπονομεύουν τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό δεν είναι σοβαρή εικόνα ενός κόμματος και γι’ αυτό ανησυχούμε πάρα πολύ, προσωπικά ανησυχώ πάρα πολύ».

Η κ. Νoτοπούλου σχολιάζοντας περαιτέρω τη συμπεριφορά της ηγεσίας του κόμματος σημείωσε ότι «η εικόνα που έχει επιδείξει, δεν ήταν η πλέον ώριμη και ψύχραιμη. Δεν ήταν μια στάση που μας βοηθά να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ή να εγγυηθεί την ενότητα».

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι υπογράφοντες του κειμένου δεν θέσαμε θέμα ηγεσίας. Θέσαμε θέμα λειτουργίας. Αν η ηγεσία του κόμματος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία ενός κόμματος είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες, τότε το πρόβλημα παραμένει στην ηγεσία», συμπλήρωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments