Πολιτική

Βορίδης για Δούκα: Ας κάνει πρώτα τον δήμαρχο και μετά βλέπουμε,οι Αθηναίοι σκυλομετάνιωσαν που τον ψήφισαν

Βορίδης για Δούκα: Ας κάνει πρώτα τον δήμαρχο και μετά βλέπουμε,οι Αθηναίοι σκυλομετάνιωσαν που τον ψήφισαν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Βορίδης για Δούκα: Ας κάνει πρώτα τον δήμαρχο και μετά βλέπουμε, οι Αθηναίοι έχουν σκυλομετανιώσει που τον ψήφισαν

Ο υπουργός Επικρατείας αφήνει αιχμές κατά του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Για το γεγονός εάν ο Χάρης Δούκας θα παραμείνει δήμαρχος Αθηναίων σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ρωτήθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, παραχωρώντας συνέντευξη στο Action24. Η απάντησή του ήταν: «Εγώ λέω να κάνει πρώτα τον δήμαρχο και μετά βλέπουμε», προσθέτοντας ότι η Αθήνα αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα καθαριότητας.

«Με την εικόνα της πόλης αυτή τη στιγμή, οι Αθηναίοι νομίζω ότι έχουν σκυλομετανιώσει που τον ψήφισαν. Με τον Μπακογιάννη η Αθήνα ήταν καθαρή και φροντισμένη. Τα πεζοδρόμιά της ήταν καλά, έκανε πάρα πολλή δουλειά στις γειτονιές. Ο Μπακογιάννης πλήρωσε τον Μεγάλο Περίπατο σε αυτή την ιστορία, αλλά το υπόλοιπο όλο που είναι η βασική μέριμνα της δημοτικής αρχής, δούλευε. Ένα από τα βασικά θέματα που έχουν να κάνουν οι δήμαρχοι είναι να ασχολούνται με την καθαριότητα της πόλης. Αυτή τη στιγμή η Αθήνα είναι διαφορετική, προς το χειρότερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη διπλή θέση που ενδεχομένως μπορεί να έχει ο Χάρης Δούκας σε περίπτωση εκλογής στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βορίδης είπε: «Λέω ότι όταν δεν λειτουργείς στο ένα, φανταστείτε να έχεις και την ευθύνη, που ήδη δεν κάνεις, και να προστεθείς και άλλα καθήκοντα. Δεν είναι σωστό όταν ο λαός σου αναθέτει μια δουλειά, αυτή να την χρησιμοποιείς ως εφαλτήριο για να κάνεις μία άλλη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments