Πολιτική

Διαμαντοπούλου: Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στο οργανωτικό πλαίσιο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Διαμαντοπούλου: Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στο οργανωτικό πλαίσιο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Παρουσιαστηκε σημερα στο Μεγαρο Μουσικης το βιβλιο του πρ.Υπουργου και Βουλευτη του ΠΑΣΟΚ Γιαννη Μανιατη με τιτλο ΕΠΕΙΔΗ "ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ PLANET B"-Το βιβλιο παρουσιασαν οι Ευαγγελος Βενιζελος, Μαρια Δαμανακη, Xρηστος Ζερεφος, Γιαννης Στουρναρας, Αννα Διαμαντοπουλου και Μακης Προβατας, Τον συντονισμο της εκδηλωσης ειχε η Δημοαιοφραγος Νικη Λυμπερακη.Παρευρεθηκαν ο Προεδρος τπυ ΠΑΣΟΚ και ο Γραμματεας Νικος Ανδρουλακης και Ανδρεας Σπυροπουλος, βουλευτες του ΠΑΣΟΚ,.ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημητρης Παπαστεργιου ο Μητροπολιτης Αργολιδος Νεκταριος , ο Επισκοπος Ευρυπου Χρυσοστομος , ο Αμερικανος Πρεσβης Ανδρεας Τσουνης, ο Περιφερειαρχη; Αττικης Νικος Χαρδαλιας, ο Δημαρχος Περιστεριου Ανδρεας Παχατουριδης και ο Δημαρχος Πειραια Γιαννης Μωραλης πρ.,Βουλευτες του ΠΑΣΟΚ (Νικος Τσωνης, Λαζαρος Λωτιδης, Τασος Γιαννιτσης ) ο Παναγιωτης Πικραμενος, ο εφοπλιστης Τσακος , ο προεδρος του Δ,.Σ της EUROBANK Zανιας , ο Πρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης της ΕλλάδοςΓκικας Χαρδουβελης ο Κωστας Λαλιωτης, Ελληνες πρεσβεις, και πολλοι αλλοι ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Τη δική της απάντηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (01/07) η Άννα Διαμαντοπούλου.

Τη δική της απάντηση αναφορικά με το ενδεχόμενο να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (01/07) η Άννα Διαμαντοπούλου.

«Θα προσπαθήσω να συμμετέχω στο οργανωτικό πλαίσιο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν βλέπω να υπάρχει χρόνος και ίσως φθάσουμε σε μια διαδικασία πολλών μικρών κομμάτων», είπε η κυρία Διαμαντοπούλου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να οδηγηθούν σε ένα καθαρό αποτέλεσμα ηγεσίας. «Αυτές οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ έχουν μεγάλη σημασία για τη χώρα», είπε η Άννα Διαμαντοπούλου σχολιάζοντας ότι το αντίπαλο δέος πρέπει από την πρώτη στιγμή να έχει χαρακτηριστικά πρωθυπουργού και να υπάρχει θετική ατζέντα.

Για τις γαλλικές εκλογές

Παράλληλα, η κυρία Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας το κεντρικό πολιτικό συμπέρασμα από τις γαλλικές εκλογές τόνισε πως «δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι σε μια χώρα όπως η Γαλλία, το 34% είναι ακροδεξιοί. Πρέπει να δούμε το γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Σημείωσε ότι δεν είναι μόνο θέμα της οικονομικής κατάστασης και των κοινωνικών προβλημάτων, αλλά επειδή η ακροδεξιά έκανε το θέμα της ταυτότητας και της μετανάστευσης σημαία της.

Σχολίασε ότι οι συγκρούσεις μεταξύ των νεολαίων, το αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει στις μεγάλες πόλεις είναι θέματα που δεν έτυχαν μεγάλης προσοχής από τον Μακρόν.

Για το πόσο επικίνδυνο είναι για την Γαλλία και την Ευρώπη το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας της Λεπέν απάντησε ότι οι επιπτώσεις είναι προφανές ότι θα είναι μεγάλες. «Στη Γαλλία το συμπέρασμα είναι Έθνος και Κράτος. Όλα προς τα μέσα και όχι προς τα έξω».

«Η πολιτική αφ’ υψηλού έχει αυτά τα αποτελέσματα και το πρόβλημα του Μακρόν ήταν η απόσταση, ότι ήταν μακριά από τον κόσμο», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments