Πολιτική

Κοινή εμφάνιση και ομιλίες του Α. Σαμαρά και του Κ. Καραμανλή [pics]

Κοινή εμφάνιση και ομιλίες του Α. Σαμαρά και του Κ. Καραμανλή [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: [370501] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ "ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ" (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στο Πολεμικό Μουσείο βρέθηκαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής

Στο Πολεμικό Μουσείο βρέθηκαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Οι Απόρρητοι Φάκελοι του Καραμανλή» του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί θα πραγματοποιήσουν κοινή παρέμβαση. Ο Αντώνης Σαμαράς κατά την άφιξή του στον χώρο δέχθηκε επευφημίες από Μεσσήνιους που τον περίμεναν στον προαύλιο χώρο, ενώ ο Κώστας Καραμανλής έφτασε οικογενειακώς, φορώντας γραβάτα με την ελληνική σημαία.

Στην εκδήλωση άρχισαν να προσέρχονται από νωρίς πολιτικά στελέχη από σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα – από τον κ. Σ. Κεδίκογλου του ΣΥΡΙΖΑ ως στελέχη της Ελληνικής Λύσης και της Νίκης, αλλά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος εκπροσωπεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Μεταξύ άλλων, το παρών δίνουν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, Δημήτρης Σταμάτης, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, Ανδρέας Κουτσούμπας, πρώην βουλευτής της ΝΔ και κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή, Ακης Γεροντόπουλος, Βασίλης Μιχαλολιάκος, Λευτέρης Οικονόμου, Λευτέρης Ζαγορίτης, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αλλά και ο παλαίμαχος ηθοποιός Κώστας Πρέκας.

Το παρών δίνουν επίσης ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ή Ελίζα Βοζενμπεργκ, ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Γιώργος Πατούλης, ο Μάριος Σαλμάς, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Στέλιος Πέτσας, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Γιάννης Οικονόμου, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Ακόμα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, ο Θάνος Πλεύρης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Στράτος Σιμόπουλος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Ντόρα Μπακογιάννη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments