Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλη παράταξη οι εσωκομματικές εκλογές

Κωνσταντινόπουλος: Ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλη παράταξη οι εσωκομματικές εκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κωνσταντινόπουλος: Ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλη παράταξη οι εσωκομματικές εκλογές

«Σήμερα υπάρχει η προοπτική, να έρθει ένας άνθρωπος που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και να γίνει πρωθυπουργός της χώρας και να αλλάξει η πολιτική», σημείωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του αρχηγού του κόμματος, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Ανδρουλάκη στην χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, λέγοντας πως αποτελεί μια ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να γίνει «μεγάλη παράταξη», ενώ εκφράστηκε θετικά για τις υποψηφιότητες Δούκα και Γερουλάνου, λέγοντας πως οι ομιλίες τους ήταν «ενωτικές».

«Χθες μετά από πάρα πολύ καιρό βρήκαμε μια διαδικασία που είναι αυτονόητη σε όλους. Να κάνουμε εκλογές μέσα στο 2024. Σήμερα ξεκινάει μια διαδικασία στην οποία πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν. Δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα άλλο από το να διατυπώσουμε πολιτικές προτάσεις. Σήμερα υπάρχει η προοπτική, να έρθει ένας άνθρωπος που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και να γίνει πρωθυπουργός της χώρας και να αλλάξει η πολιτική. Από την ΝΔ έχει φύγει 1 εκ. κόσμος, οι οποίοι πήγαν και ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και δεν έκατσαν σπίτι. Από τον ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν επίσης περίπου 1 εκ. και από το να μην ζήσουμε το να μην κονταροχτυπιέται ένα κόμμα με την Ακροδεξιά, είναι ευκαιρία το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλη παράταξη, να προσελκύσει κόσμο», είπε αρχικά μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Και συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος: «Οι πολιτικές όπως εκφράζονται παίζει ρόλο ο πρόεδρος, που είναι ένα κεντρικό πρόσωπο που μπορείς να δεις αν έχει ιδέες και προτάσεις, αν νιώθεις φιλικά απέναντί του, αν μπορεί να λειτουργήσει σωστά το κόμμα να συμπεριφερθεί σωστά στα στελέχη του. Κάνουμε μια δίκαιη αποτίμηση του αποτελέσματος. Με ελκύει το ότι τα άλλα κόμματα κρίνουν την υποψηφιότητα Δούκα, γιατί μάλλον βλέπουν κάτι καλό. Ας τον κρίνει ο κόσμος.

Τι βλέπει στο πρόσωπο του Δούκα που δε το βλέπει στον Ανδρουλάκη;

«Άκουσα χθες δυο ενωτικές ομιλίες, των κ.κ. Δούκα και Γερουλάνου για το πώς θέλουν να λειτουργήσει το κόμμα, χωρίς καμία αιχμή για κανένα, χωρίς κανένα διχασμό και αυτό που μου άρεσε ήταν ότι είχαν τρακ παρόλο που δεν ήταν ανοιχτή η ομιλία τους, παρά μόνο του προέδρου ήταν ανοιχτή. Στις διαδικασίες αυτές κερδίσει η παράταξη. Έχω μία άλλη άποψη για το πρόσωπο της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι θέμα πολιτικής», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments