Πολιτική

Παππάς: Καλόπιστη η κριτική Πολάκη, προφανώς έκανε και λάθη ο Κασσελάκης

Παππάς: Καλόπιστη η κριτική Πολάκη, προφανώς έκανε και λάθη ο Κασσελάκης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Σε σχέση με την ανάρτηση Κασσελάκη με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια από όλους», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θέτει τον τέως πρόεδρο προ των ευθυνών του», καλώντας να «τελειώνει η ιστορία με τις φράξιες, με αυτή τη νόσο της διχόνοιας που πλήττει τον ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά».

«Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως κόμμα πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία με τις φράξιες, με αυτή τη νόσο της διχόνοιας η οποία έχει πλήξει και πλήττει το ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά», είπε ο Πέτρος Παππάς

«Καλόπιστη η κριτική από τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης προφανώς έκανε και λάθη»: έτσι σχολίασε o Πέτρος Παππάς μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα τα όσα είπε ο Παύλος Πολάκης σε σχέση με το ότι έκανε κακό η υπερπροβολή της προσωπικής ζωής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία και πρόταξε ενόψει των ευρωεκλογών, με συνέπεια αυτό να στοιχίσει στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Σε σχέση με την ανάρτηση Κασσελάκη με στόχο τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια από όλους», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θέτει τον τέως πρόεδρο προ των ευθυνών του», καλώντας να «τελειώνει η ιστορία με τις φράξιες, με αυτή τη νόσο της διχόνοιας που πλήττει τον ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Πέτρου Παππά στα Παραπολιτικά 90,1

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων, τόνισε:

Αναφορικά με την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη προς τον κ. Τσίπρα

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια από όλους, δεν δίνει εικόνα σοβαρού κόμματος το να αμφισβητείται διαρκώς ο πρόεδρος από την πρώτη μέρα που εκλέχτηκε, να υπάρχει αυτή η διαρκής σταθερή αμφισβήτησή του.

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Θεωρώ ότι θέτει και τον τέως πρόεδρο προ των ευθυνών του. Προ των ευθυνών του να μην γίνεται το όνομά του αντικείμενο εκμετάλλευσης από διάφορους μέσα στο κόμμα που προβάλουν μέσω του ονόματός του επιθυμίες αλλά και προ των ευθυνών του να μην δίνονται λάθος μηνύματα στο ακροατήριο τη στιγμή που μια εσωκομματική αντιπολίτευση πρώην- οι περίφημοι αποστάτες -οι οποίοι έφυγαν από το κόμμα, οι οποίοι υπονόμευαν συστηματικά την προσπάθεια του Α. Τσίπρα για τη διεύρυνση προς την Κεντροαριστερά τώρα αυτοί οι άνθρωποι να προσκαλούνται ξανά στο ινστιτούτο του τέως προέδρου αυτό δίνει ένα πολύ λάθος μήνυμα για το που θέλει να πάει το πράγμα και τελικά δημιουργεί μια αποστροφή στον κόσμο. Πιστεύω ότι ενοχλήθηκε κάθε ψηφοφόρος, κάθε άνθρωπος ο οποίος αποδοκίμασε αυτή την αποχώρηση των στελεχών αυτών από το ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί μια συζήτηση για την Κεντροαριστερά να γίνει με τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι υπονόμευαν την ίδια την προσπάθεια του Α. Τσίπρα για να συστήσει μια Κεντροαριστερά παράταξη τόσα χρόνια; …Με ποιους συζητάμε τώρα για την Κεντροαριστερά με αυτούς που δεν μπορούσαν να επιβιώσουν ούτε εντός της Αριστεράς;

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως κόμμα πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία με τις φράξιες, με αυτή τη νόσο της διχόνοιας η οποία έχει πλήξει και πλήττει το ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά. Πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, που θέλουμε να πάει η υπόθεση της Κεντροαριστεράς, πως θέλουμε να πάει είναι λογικό να προσφέρουμε τον εαυτό μας στο ΠΑΣΟΚ χωρίς να μας θέλει το ΠΑΣΟΚ! Τι πράγματα είναι αυτά! Άτομα τα οποία ενδεχομένως αυτή τη στιγμή δεν βλέπουν πολιτικό μέλλον για τον εαυτό τους ή κάποια καρέκλα για να κάτσουν να περιφέρονται σε τηλεοπτικά κανάλια και να υπονομεύουν το ίδιο το κόμμα το οποίο ο Α. Τσίπρας ίδρυσε κατ΄ούσιαν και έφερε στην εξουσία, να το υπονομεύουν και μπορεί αυτό να γίνεται ανεκτό; Δεν πρέπει να γίνεται και θεωρώ ότι δεν θα γίνεται ανεκτό από τον τέως πρόεδρο. Νομίζω ότι ζούμε μια τραγελαφική κατάσταση και ο κόσμος θα αρχίσει να απαξιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ αν συνεχίσουμε έτσι.

Ερωτηθείς αν συμφωνεί με τον κ. Πολάκη ότι έκανε κακό η υπερπροβολή του κ.Κασσελάκη και η επιλογή να προτάξει την προσωπική του ζωή

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Ο Στ. Κασσελάκης δεν διεκδικεί το αλάνθαστο προφανώς έκανε και λάθη και προφανώς και η κριτική η οποία του ασκείται από τον Π. Πολάκη είναι καλόπιστη. Μια τέτοια κριτική πρέπει να γίνεται και είναι εποικοδομητική και μας πάει μπροστά. Προφανώς έγιναν λάθη, θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα παρόλο που η προσπάθεια στηρίχτηκε από πολύ λίγους.

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Δεν θεωρώ ότι ήταν πάντα ή σε μεγάλο βαθμό επιλογή του προέδρου να προβάλλει την προσωπική του ζωή αλλά ναι εκ του αποτελέσματος πρέπει να υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία της προσωπικής ζωής γιατί τελικά ο κόσμος ο οποίος υποφέρει, προκαλείται. Δεν ενδιαφέρεται να ακούσει για την προσωπική ζωή ενδιαφέρεται επιτέλους να ακούσει πολιτικές, να ακούσει προτάσεις.

Π.ΠΑΠΠΑΣ: Πρέπει να σταματήσει αυτός ο κύκλος των περιφερόμενων τηλε-σχολιαστών τέως υπουργών, τέως βουλευτών το οποίο στην πραγματικότητα είναι αυτοκαταστροφικό και για τους ίδιους. Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό ότι το καράβι βουλιάζει για όλους μας αν συνεχίσει αυτή η τακτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments