Trash

“Αυτό της έκανε το διαζύγιο!” Το τελευταίο outing της Τίνας Κουνάκη έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης

“Αυτό της έκανε το διαζύγιο!” Το τελευταίο outing της Τίνας Κουνάκη έγινε αντικείμενο έντονης συζήτησης

Πηγή Φωτογραφίας: Vincent Cassel et Tina Kunakey l'ont joué duo assorti, en noir et lunettes de soleil sur le nez (en intérieur parce que pourquoi pas ?) au défilé Roberto Cavalli, à Milan, le 22 septembre 2018. © Piovanotto Marco/ABACA

Ήταν πέρυσι που ο Cassel και η Kunakey ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, αλλά ο Γάλλος ηθοποιός δεν έχασε χρόνο και βρήκε νέα! Ενώ εκείνος συστήνει την κοπέλα του στο κοινό, εκείνη τρομάζει τους θαυμαστές με την γερασμένη της εμφάνιση! Δείτε πώς άλλαξε ο οδυνηρός χωρισμός το όμορφο μοντέλο....

Να θυμίσουμε εν συντομία ότι ο γάμος του Γάλλου ηθοποιού και του νεαρού μοντέλου διήρκεσε περίπου 5 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων το ζευγάρι υποδέχτηκε μια κόρη που την ονόμασε Amazonie. Η έκπληξη των θαυμαστών δεν αναγνώρισε όρια όταν οι σύζυγοι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους βάζοντας τέλος στην απίστευτη ιστορία αγάπης τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

Ενώ ο Cassel έχει ήδη βρει νέα κοπέλα και μάλιστα τη σύστησε στο κοινό, η Tina φαίνεται να ασχολείται πλήρως με την ανατροφή της κληρονόμου της και δεν έχει ξαναρχίσει ακόμα την ερωτική της ζωή. Ειδικά η πρόσφατη έξοδός της προκάλεσε αντιδράσεις. Η νεαρή κοπέλα φαινόταν αισθητά μεγαλύτερη ο λόγος για τον οποίο υποτίθεται ότι είναι το διαζύγιό τους.

Η επιλογή της για την παρουσία της σε πάρτι στο Παρίσι έπεσε σε ένα λευκό φόρεμα με γυμνούς ώμους σε συνδυασμό με παπούτσια με σχέδιο ζέβρα. Δεν έδειχνε και τα καλύτερα της αφήνοντας πολλά περιθώρια για σχόλια. Αντίθετα, όλα είναι καλά στην προσωπική ζωή του ηθοποιού. Μόλις έδειξε τη σύντροφό του, όλοι άρχισαν να τον αποκαλούν “τυχερό άντρα”.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που οι θαυμαστές δεν μπορούν να ξεχάσουν να δουν. Η Nara, η κοπέλα με την οποία βγαίνει αυτή τη στιγμή, είναι το ακριβές αντίγραφο της Tina.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος σταρ του κινηματογράφου έχει επίσης δύο κόρες από την Bellucci, την Deva και τη Leonie.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments