Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/07/2024 – 07/07/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/07/2024 – 07/07/2024

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου μας υποδέχεται με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/07/2024, μια όψη που γλυκαίνει την επικοινωνία και μας χαρίζει ευαισθησία, κατανόηση κι ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με πιο συναισθηματική διάθεση για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/07 ρίχνει τις άμυνες και χαρίζει ευαισθησία, κατανόηση κι ενσυναίσθηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο αργότερα ο Ερμής εισέρχεται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και μέχρι το τέλος του μήνα ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας! Αυτό σημαίνει ότι θα βγείτε από την εσωστρεφή φάση του προηγούμενου διαστήματος και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Έχει έρθει η στιγμή να δείξετε τι θέλετε από τους άλλους και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Στις 03/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι η ιδανική όψη για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε το ενδεχόμενο της μετακόμισης ή της συγκατοίκησης με το ταίρι σας και σε αυτό θα συμβάλλει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 06/07 στον Καρκίνο, ένα φεγγάρι που σας καλεί να εστιάστε σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα αναμοχλεύει το παρελθόν μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τραύματα και ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Μιας και θα είστε αρκετά ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, είναι σημαντικό να θέσετε όρια μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από σχέσεις που σας κρατάνε πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μια όψη που μιλάει για όμορφες επαφές, συμφιλίωση, συναισθηματική έκφραση και μηνύματα ή συζητήσεις που θα γλυκάνουν την καρδιά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσετε τις σκέψεις σας και να δείξετε τι νιώθετε στο πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Λίγο αργότερα, ο Ερμής θα προχωρήσει στο Λέοντα και μέχρι το τέλος του μήνα θα εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αυτή η θέση του Ερμή αγγίζει ένα πιο εσωτερικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναμοχλεύσετε το παρελθόν και να έρθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις. Θα σας δοθεί όμως η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι. Στις 03/07 πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Νέες επαφές και γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα έχουν γερές βάσεις και προοπτική να εξελιχθούν σε κάτι ουσιαστικό. Αν ανήκετε στους Ταύρους των πρώτων ημερών, θα χρειαστεί να δείξετε παραπάνω λίγη προσοχή αυτή την ημέρα γιατί η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει λεκτικές εντάσεις και συναισθηματικές αναταραχές. Προσπαθήστε λοιπόν να δείξετε περισσότερη κατανόηση και αποφύγετε χειριστικές ή υπόγειες συμπεριφορές. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ένα φεγγάρι που φέρνει καινούρια δεδομένα και σας καλεί να είστε ανοιχτοί απέναντι σε νέες επαφές και γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούλιος είναι εδώ και ξεκινάει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα για εσάς, αφού από τις 02/07 ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ανήκετε σε ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια και τώρα θα αρχίσετε σιγά – σιγά να βρίσκετε τον εαυτό σας. Θα έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω και να δείτε κόσμο. Το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, επομένως εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ανταλλάξετε μηνύματα, να επικοινωνήσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Στις 06/07 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στον Καρκίνο και θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας. Θα δείτε πιο ξεκάθαρα τι έχει πραγματική αξία για εσάς και θα διαπιστώσετε ποιοι άνθρωποι σας προσφέρουν ηρεμία, απόλαυση και σιγουριά. Αξιοποιήστε αυτό το φεγγάρι για να θέσετε καινούριους, ρεαλιστικούς στόχους και να χτίσετε το μέλλον σας με αργά και σταθερά βήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή σε πρακτικά προβλήματα της σχέσης σας. Σε κάθε περίπτωση, δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και μη διστάσετε να ζητήσετε από τους άλλους αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει και είναι αλήθεια ότι εσείς ανήκετε στους πρωταγωνιστές και αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 02/07, δηλαδή λίγο πριν αποχαιρετήσει το δικό σας ζώδιο. Αυτή η όψη δίνει μια πιο γλυκιά νότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας δείχνοντας περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Αν ανήκετε στους Καρκίνους των τελευταίων ημερών, είναι πιθανό στο ξεκίνημα της εβδομάδας να έχετε επαφές και γνωριμίες που θα σας αγγίξουν συναισθηματικά. Στις 03/07, η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο και αυτό σημαίνει ότι μια σχέση σταθεροποιείται ή αποφασίζετε να δεσμευτείτε πιο συνειδητά και ουσιαστικά με ένα πρόσωπο. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια ή για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση σας. Σε όλο αυτό θα συμβάλλει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 06/07 στο δικό σας ζώδιο. Είναι η στιγμή να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες σας και θα δείτε πιο καθαρά ποιοι άνθρωποι σας προσφέρουν συναισθηματική σιγουριά και μπορούν να σταθούν δίπλα σας. Ωστόσο, την ίδια ημέρα κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, επομένως μπορεί έρθουν στην επιφάνεια παρελθοντικές πληγές που δεν έχετε επουλώσει. Είναι σημαντικό να αγκαλιάσετε τις αδυναμίες σας και να κρατήσετε απόσταση από ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια και δεν σας αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είστε.

ΛΕΩΝ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/07, μια όψη που χαρίζει κατανόηση και βαθιά ενσυναίσθηση και σας δίνει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Να θυμάστε ότι η διαίσθηση σας τώρα είναι πολύ ισχυρή και θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι εάν την ακούσετε. Λίγο αργότερα, ο Ερμής θα προχωρήσει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα για εσάς. Θα βγείτε λοιπόν από τα σκοτάδια του προηγούμενου διαστήματος και σχεδόν μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να εκφράσετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται στις 03/07, αφού η αντίθεση του Ερμή και του Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και ισχυρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ή να πυροδοτήσει εμμονές και ανασφάλειες. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και πιο υποχωρητικοί εάν θέλετε να μη φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στους Λέοντες των πρώτων ημερών. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 06/07, ένα φεγγάρι που πραγματοποιείται στον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με τον ψυχισμό σας. Καλείστε να στραφείτε μέσα σας, να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να δείτε ποιους κύκλους θα πρέπει να κλείσετε πριν κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

O Ιούλιος σας υποδέχεται με το όμορφο τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/07, μια όψη που φέρνει συμφιλίωση και σας βοηθάει να λύσετε τις διαφορές σας με τον σύντροφο ή με φιλικά πρόσωπα. Είναι πιθανό μια συζήτηση ή συνάντηση να γλυκάνει την καρδιά σας με κάποιο τρόπο. Λίγο αργότερα, ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα και θα αγγίξει ένα πιο κρυφό και παρασκηνιακό τομέα για εσάς. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να είστε πιο εσωστρεφείς σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας μέχρι τις 26/07 που ο Ερμής θα μπει στο δικό σας ζώδιο. Είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιες κρυφές συζητήσεις ή παρασκηνιακές επαφές. Στις 03/07 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη που μιλάει για επισημοποίηση, σοβαρή δέσμευση και σταθεροποίηση σχέσεων που αξίζουν να πάνε παρακάτω. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία μέσα από μια ομάδα ατόμων ή μέσα από το διαδίκτυο που θα έχει προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Η εβδομάδα θα κλείσει με τη Νέα Σελήνη στις 06/07 στον Καρκίνο, ένα φεγγάρι που στρέφει το βλέμμα σας στους μελλοντικούς σας στόχους και σας καλεί να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας με ρεαλισμό. Να θυμάστε ότι οι φίλοι και οι παρέες θα παίξουν πολύ βοηθητικό ρόλο για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούλιος είναι εδώ και ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 02/07 και αυτό σημαίνει ότι εγκαινιάζεται ένα πιο ανάλαφρο διάστημα για εσάς μέσα στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε φίλους ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα. Δεν αποκλείεται επίσης να μπείτε σε καινούριες παρέες ατόμων ή να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα στις 03/07 χρειάζεται μέτρο και προσοχή στην επικοινωνία σας, γιατί μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με ένα φιλικό πρόσωπο. Είναι όμως μια καλή ευκαιρία για να γίνουν ερωτικές εξομολογήσεις ή για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και τα θέλω σας. Στις 06/07 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Καρκίνο, ένα φεγγάρι που φέρνει νέα δεδομένα στην κοινωνική ή στην επαγγελματική σας ζωή που θα έχουν αντίκτυπο στα προσωπικά σας. Έχει έρθει η ώρα να θέσετε νέους στόχους και να χαράξετε μια νέα πορεία, επομένως δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Την ίδια ημέρα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε ότι οι άλλοι έχουν απαιτήσεις από εσάς που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε ή να έρθετε αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά που θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να θέσετε προτεραιότητες και να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις σχέσεις και στις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/07, μια όψη που δημιουργεί μια γλυκιά και ρομαντική διάθεση και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι συζητήσεις που θα κάνετε τώρα θα πάρουν μια ευχάριστη τροπή και θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τα όνειρα σας με το άτομο που έχετε απέναντι σας. Στις 03/07 κορυφώνεται μια εξίσου ευνοϊκή όψη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και αυτό σημαίνει ότι θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Είναι η στιγμή που θα πάρετε τον έρωτα πιο σοβαρά και θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τις επιθυμίες σας ή για το πώς θέλετε να εξελιχθεί μια σχέση. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια γνωριμία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές. Στις 06/07 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να πάτε την προσωπική σας ζωή ένα βήμα παρακάτω. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να θέσετε νέους στόχους και να οραματιστείτε το μέλλον. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε ρεαλιστικό πλάνο και να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με έντονη συναισθηματική διάθεση σας υποδέχεται η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, αφού στις 02/07 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα. Αυτή η όψη ενισχύει τις ευαισθησίες σας και σας χαρίζει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε βαθιές συζητήσεις, να βγάλετε τα εσώψυχα σας ή να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο. Λίγο αργότερα, ο Ερμής θα προχωρήσει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και θα εγκαινιάσει ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο διάστημα για εσάς γεμάτο εξωστρέφεια. Ο Ερμής θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε, να πάρετε περισσότερα ρίσκα και να μπείτε σε καινούριες περιπέτειες. Θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με πιο θετική διάθεση και θα αποβάλλετε τυχόν αμφιβολίες ή σκοτεινές σκέψεις που μπορεί να σας βασάνιζαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Στις 06/07 θα κορυφωθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, ένα φεγγάρι που αναμοχλεύει τα βαθύτερα συναισθήματα. Καλείστε να κοντρολάρετε τις ανασφάλειες σας και να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ενστικτώδεις αντιδράσεις και στη λογική σκέψη. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να απομακρυνθείτε από τοξικές καταστάσεις ή από ανθρώπους που σας κρατάνε πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινάει με το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 02/07, μια όψη που μιλάει για ρομαντικές συναντήσεις, ή όμορφες συζητήσεις που θα γλυκάνουν την ατμόσφαιρα. Είναι η ιδανική ημέρα για να γίνουν ερωτικές εξομολογήσεις ή για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Λίγο αργότερα, ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα. Αυτή η θέση του Ερμή σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, αλλά δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια δεύτερες σκέψεις και ανασφάλειες. Στις 03/07 πραγματοποιείται το υπέροχο τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μια όψη που σταθεροποιεί τις καταστάσεις και ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα στις σχέσεις σας. Οι γνωριμίες, οι επαφές και οι συζητήσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι ουσιαστικές και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και ίσως να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα θέλει προσοχή εάν ανήκετε στους Αιγόκερους των πρώτων ημερών γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή παιχνίδια εξουσίας. Είναι λοιπόν σημαντικό να φιλτράρετε τα δεδομένα μέσα από το πρίσμα της λογικής και να μην παρασυρθείτε από εμμονές ή ανασφάλειες. Στις 06/07 κορυφώνεται η Νέα Σελήνη του μήνα στον Καρκίνο, ένα πολύ σημαντικό φεγγάρι που φωτίζει τον τομέα των σχέσεων και σας καλεί να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες σας και στις ανάγκες του συντρόφου σας. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να φέρει συναισθηματικές δυσκολίες ή να σας υπενθυμίσει πληγές του παρελθόντος, όμως μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κρατήσουν πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήδη από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Ιουλίου το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού οι πλανήτες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να μετακινούνται στο ζώδιο του Λέοντα. Συγκεκριμένα, από τις 02/07 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα όπου θα παραμείνει σχεδόν για ολόκληρο τον μήνα. Αυτή η θέση του Ερμή θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς και θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στις σχέσεις σας. Θα κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με το ταίρι σας και θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας χωρίς εντάσεις και τσακωμούς. Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που φημίζεται για τις απόλυτες απόψεις του, τώρα θα είστε πιο διαλλακτικοί και πρόθυμοι να υποχωρήσετε προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες. Θα γίνουν λοιπόν αμοιβαίοι συμβιβασμοί και υποχωρήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κοινωνικοποιηθείτε και είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνετε μια καινούρια γνωριμία. Ωστόσο, αυτό το αρμονικό κλίμα μπορεί να διαταραχθεί στις 03/07 αφού ο Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο. Μπορεί αυτή την ημέρα να υπάρξουν αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις που θα σας ταρακουνήσουν. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι ένα άτομο προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με τη συμπεριφορά του ή από την άλλη μπορεί εσείς οι ίδιοι να νιώσετε την ανάγκη για έλεγχο και να σας κατακλύσουν εμμονές και ανασφάλειες. Είναι λοιπόν σημαντικό να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις και να επικοινωνήσετε με ειλικρίνεια τις ανησυχίες και τις βαθύτερες σκέψεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιούλιος ξεκινάει με ρομαντική διάθεση για εσάς, αφού στις 02/07 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει όμορφες συναντήσεις και επαφές, ερωτικές εξομολογήσεις ή εξελίξεις που θα γλυκάνουν την καρδιά σας. Είναι μια όψη που δίνει κατανόηση μέσα στις σχέσεις και είναι η κατάλληλη ημέρα για να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό, να εκφράσετε όσα νιώθετε και να ζητήσετε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Στις 03/07 το εξίσου ευνοϊκό τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου ξεκαθαρίζει τις καταστάσεις και σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Αυτή η όψη μιλάει για αφοσίωση, ουσιαστική δέσμευση και σταθεροποίηση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη του μήνα στις 06/07 στο ζώδιο του Καρκίνου μιλάει για σημαντικές εξελίξεις στο ερωτικό κομμάτι και φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σας ζωή. Καλείστε να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις δικές σας επιθυμίες και να αναλογιστείτε εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που σας ικανοποιεί. Ο Κρόνος συμμετέχει σε αυτό το φεγγάρι και σας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να πάρετε αποφάσεις που σας ωφελούν τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments