Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Μπρινιόλι η ΑΕΚ!

Ανακοίνωσε Μπρινιόλι η ΑΕΚ!

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Η Ένωση είχε και έχει ως στόχο να αποκτήσει δύο τερματοφύλακες και ο ένας αποκτήθηκε ήδη αφού η συμφωνία επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Η Ένωση είχε και έχει ως στόχο να αποκτήσει δύο τερματοφύλακες και ο ένας αποκτήθηκε ήδη

Η αποχώρηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι από τον Παναθηναϊκό θεωρείτο δεδομένη εδώ και μήνες και τώρα είναι δεδομένη και η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτησή του με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Η Ένωση είχε και έχει ως στόχο να αποκτήσει δύο τερματοφύλακες και ο ένας αποκτήθηκε ήδη αφού η συμφωνία επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ μετά τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως ελεύθερος, μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1991. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γιουβέντους, Σαμπντόρια, Λεγανιές, Παλέρμο, Έμπολι και Παναθηναϊκό», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ ενώ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Ιταλός πορτιέρε είπε τα εξής…

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την ΑΕΚ. Ανοίγει ένα νέο σπουδαίο κεφάλαιο στην καριέρα μου.

Ευχαριστώ τον νέο μου προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους κι ανυπομονώ να αρχίσω την δουλειά για την νέα σεζόν. Έχω όπως και η ομάδα συνολικά, τους υψηλότερους δυνατούς στόχους και φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments