Αθλητισμός

Δυσάρεστα νέα στον Παναθηναϊκό: Νέα τιμωρία για Γιαννακόπουλο

Δυσάρεστα νέα στον Παναθηναϊκό: Νέα τιμωρία για Γιαννακόπουλο

Πηγή Φωτογραφίας: Dimitrios Giannakopoulos Real Madrid - Panathinaikos AKTOR Athens Turkish Airlines Euroleague 2023-24 Final 4 Final Berlino, 26/05/2024 Foto MarcoBrondi // CIAMILLO-CASTORIA

Στους 14 μήνες απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα η συνολική ποινή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε εκ νέου τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου τριών μηνών και πρόστιμο 30.000 ευρώ, για αναρτήσεις του στο instagram. Κάτι που σημαίνει πως η ποινή της απαγόρευσης εισόδου φτάνει συνολικά στους 14 μήνες, με τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων» να έχει δικαίωμα προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

Μάλιστα, σε συνέχεια της απόφασης, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε και αυτός με πρόστιμο ύψους 50.000, για δηλώσεις και πράξεις του ιδιοκτήτη του, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ

«1. Επιβάλλεται στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ιδιοκτήτη της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για διάστημα τριών (3) μηνών και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, πράξεις που έλαβαν χώρα την 21-6-2024, διά αναρτήσεών του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, και

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) χρηματικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ, για πράξεις και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος, και έλαβαν χώρα κατά τα ως άνω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments