Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: Ανάρτηση-μήνυμα στον Βιλντόζα

Γιαννακόπουλος: Ανάρτηση-μήνυμα στον Βιλντόζα

Πηγή Φωτογραφίας: Schlussjubel, Dimitris Giannakopoulos ist Besitzer von Panathinaikos Athen, FC Bayern Basketball vs. Panathinaikos Athen, Basketball, EuroLeague, 33. Spieltag, 05.04.2024

Αποθέωσε τον Αργεντίνο ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού

Ο Λούκα Βιλντόζα αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και είναι παίκτης του Ολυμπιακού πλέον μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον αποθεώνει μέσω των social media και να του εύχεται καλή συνέχεια.

Ο Αργεντίνος γκαρντ υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι στους «πράσινους» με τους οποίους πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και της Euroleague, αν και ο ίδιος δεν ήταν πρωταγωνιστής σε καμία από τις δύο επιτυχίες.

Με τον Εργκίν Αταμάν να μην τον υπολογίζει, επομένως, ο Παναθηναϊκός τον αποδέσμευσε και ο Ολυμπιακός τον απέκτησε με διετές συμβόλαιο, με τον Γιαννακόπουλο να του στέλνει μήνυμα μέσω του Instagram, όπου σε σχετικό βίντεο είπε τα εξής για το γεγονός ότι ο Βιλντόζα παραμένει ακόλουθος του…

«Είσαι πολύ μάγκας ρε Λούκα. Στο δίνω. Γνωρίζοντας ότι θα πας στον Ολυμπιακό, πήρες κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο για να αποδεσμευτείς. Σε ευχαρίστησα προσωπικά, σε ευχαριστήσαμε δημόσια. Και εσύ φίλε ενώ σου λένε ξεακολούθησε τον Γιαννακόπουλο, τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν το έχεις κάνει. Chapeau. Έχεις αρ@@@α ρε φίλε, εγώ σε πάω. Κάθε καλό σου εύχομαι, ακόμα και αν σε εξαναγκάσουν. Γιατί μάλλον θα σου πουν κιόλας ότι δεν θα σε βάζουν ούτε 1”, αν με ακολουθείς. Καλή συνέχεια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments