Ελλάδα

Δύο σεισμοί μέσα σε λίγη ώρα νότια της Κρήτης

Δύο σεισμοί μέσα σε λίγη ώρα νότια της Κρήτης

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σύμφωνα με την τελική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο πρώτος σεισμός ήταν 4,5 Ρίχτερ. Επίσης, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 10 χλμ. νοτιοανατολικά της Μιαμούς Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την τελική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο πρώτος σεισμός ήταν 4,5 Ρίχτερ.

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/7) στην Κρήτη και συγκεκριμένα κοντά στο Ηράκλειο ενώ λίγη ώρα αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με την τελική μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο πρώτος σεισμός ήταν 4,5 Ρίχτερ. Επίσης, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 10 χλμ. νοτιοανατολικά της Μιαμούς Ηρακλείου.

Το επίκεντρο του δεύτερου σεισμού εντοπίστηκε 30 χιλιόμετρα νότια των Καλών Λιμένων Ηρακλείου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 3,8 χιλιόμετρα.

Η δεύτερη σεισμική δόνηση, έγινε αισθητή κυρίως στα νότια παράλια. Δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται ότι τα δεδομένα για τον σεισμό, που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments