Ελλάδα

Φωτιά στη Ραφήνα: Στη φυλακή ο αλλοδαπός κατηγορούμενος – Ο ίδιος αρνήθηκε πως είναι υπαίτιος

Φωτιά στη Ραφήνα: Στη φυλακή ο αλλοδαπός κατηγορούμενος – Ο ίδιος αρνήθηκε πως είναι υπαίτιος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Φωτιά στη Ραφήνα: Στη φυλακή ο αλλοδαπός κατηγορούμενος - Ο ίδιος αρνήθηκε πως είναι υπαίτιος

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο αλλοδαπός, που συνελήφθη για την πρόσκληση φωτιάς στο ρέμα της Ραφήνας το περασμένο Σάββατο

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο αλλοδαπός, που συνελήφθη για την πρόσκληση φωτιάς στο ρέμα της Ραφήνας το περασμένο Σάββατο.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στην 22η τακτική ανακρίτρια για την κατηγορία του εμπρησμού δάσους από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο.

Αρνείται ότι είναι υπαίτιος

Ο αλλοδαπός κατηγορούμενος, ο οποίος διαμένει το τελευταίο διάστημα σε μία καλύβα στην περιοχή της Ραφήνας, αρνήθηκε πως είναι υπαίτιος για την πρόκληση της φωτιάς το περασμένο Σάββατο. Είπε μάλιστα πως εκείνος βρισκόταν στην πλατεία και μάλιστα πήγε με ένα φίλο του να βοηθήσουν να την σβήσουν.

Σημειώνεται πάντως πως ο κατηγορούμενος εντός του Ιουνίου είχε συλληφθεί δύο ακόμα φορές για εμπρησμό και του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Επίσης, του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο 8.538 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως οι φωτιές τον Ιούνιο προκλήθηκαν κατά λάθος στην προσπάθεια του να κάψει χόρτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments