Ελλάδα

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό – Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό – Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί

Πηγή Φωτογραφίας: [370510] ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κατοίκου της περιοχής πολύ κοντά στο συμβάν

Ένα ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ακούγονται οι πυροβολισμοί από το 9άρι του εκτελεστή στο Ψυχικό. Στο ηχητικό ακούγονται πολλοί πυροβολισμοί. 

Το ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας κατοίκου της περιοχής, πολύ κοντά στο συμβάν.

Το χρονικόΤο έγκλημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης την ώρα που το θύμα πάρκαρε επί της οδού Κρήτης, με τον δράστη να εμφανίζεται και να τον πυροβολεί αρκετές φορές.

Μόλις το θύμα πάρκαρε επί της οδού Κρήτης, ο δράστης εμφανίστηκε και τον πυροβόλησε. Το άψυχο σώμα του άνδρα κείτεται έως και αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του οχήματος, καθώς αναμένεται στο σημείο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα ήταν ο Π.Σ., συνέταιρος σε τεχνική εταιρεία και το αυτοκίνητο, μάρκας BMW με φιμέ τζάμια, φέρεται να ανήκει στην εταιρεία.  

Η εταιρεία του θύματος βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας η οποία είναι “ζωσμένη” από κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό προκειμένου να διαπιστώσουν τις κινήσεις του δράστη. Ο συνέταιρός του θύματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωσε για την ενέδρα θανάτου. Τα κίνητρα προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments