Ελλάδα

Ξυλοδαρμός 15χρονου από τον πατέρα του:”Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ‘μαμά βοήθεια’ και μετά λιποθύμησε”

Ξυλοδαρμός 15χρονου από τον πατέρα του:”Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ‘μαμά βοήθεια’ και μετά λιποθύμησε”

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Σοκάρει η μητέρα του - «Ο γιος μου ονειρεύεται να αλλάξει περιβάλλον και να αλλάξει σχολείο»

Στη μητέρα έδωσε προσωρινά η Εισαγγελέας Πατρών την επιμέλεια του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατέρα του όταν του είπε ότι είναι ομοφυλόφιλος, μέχρι να γίνει το Δικαστήριο, καθώς και ο πατέρας συνεχίζει να τη διεκδικεί.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του gnomip.gr, ο ανήλικος πήρε εξιτήριο χθες από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών.

«Κάναμε τα πάντα για αυτό το παιδί», δήλωσε η διοικήτρια Ασπασία Ρηγοπούλου.

Η μητέρα του 15χρονου δηλώνει πως θα συμπαρασταθεί με όλες τις της δυνάμεις στο παιδί της, ενώ τα άλλα δύο της παιδιά, ένα μεγαλύτερο αγόρι και ένα κορίτσι θα μείνουν με τον πατέρα τους.Τελικά η μητέρα μετά το εξιτήριο πήρε μαζί της το παιδί και μετέβησαν στον Πύργο εκεί όπου εργάζεται προσωρινά για το καλοκαίρι.

«Το βράδυ της Δευτέρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, βοήθεια!”. Μετά λιποθύμησε. Στο νοσοκομείο τον κρατάνε για προληπτικούς λόγους. Όπως μου είπε, τον χτύπησαν ο μπαμπάς του και ο θείος του επειδή άργησε να πάει στο σπίτι», δήλωσε η μητέρα του 15χρονου στο gnomip.gr.

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του 15χρονου γνώριζε από πέρυσι τον Αύγουστο για τη σεξουαλική ταυτότητα του ανήλικου, «αλλά δεν το δεχόταν και τα έβαζε μαζί μου ότι εγώ φταίω», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα. «Το παιδί ήταν φοβισμένο, κατατρομοκρατημένο και πονούσε στα πλευρά και στον θώρακα», είπε η μητέρα.

Αυτόπτης μάρτυρας στο χωριό όπου διαμένει η οικογένεια δήλωσε πως εκείνο το βράδυ το παιδί εμφανίστηκε με αίματα και γδαρμένο στην πλατεία. «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάποια στιγμή έπεσε κάτω στο έδαφος. Και τότε ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο» είπε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments