Ελλάδα

Στη Μύκονο αναζητούν απαντήσεις οι Αρχές για την εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό [vid]

Στη Μύκονο αναζητούν απαντήσεις οι Αρχές για την εκτέλεση στο Νέο Ψυχικό [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [370510] ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι έρευνες για το κίνητρο της εκτέλεσης προσανατολίζονται στις επαγγελματικές δραστηριότητες του θύματος

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου – μηχανικού το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό. Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης ο οποίος επέβαινε σε μαύρο σκούτερ, φορούσε λευκό κράνος, μαύρα ρούχα και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, φέρεται στοχευμένα να ακολούθησε την διαδρομή του άνδρα, άνοιξε πυρ και τον σκότωσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Επομένως, αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην ήταν ο στόχος.

Στο σημείο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί συνέλεξαν τουλάχιστον 20 κάλυκες. Στο ηχητικό με τη στιγμή της δολοφονίας που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, ακούγονται τουλάχιστον 15 πυροβολισμοί και κατόπιν ο δράστης φέρεται να άλλαξε και γεμιστήρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι έρευνες για το κίνητρο της δολοφονίας προσανατολίζονται στις επαγγελματικές δραστηριότητές του που φέρεται να είχε το θύμα κυρίως σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.

Παράλληλα, ψάχνουν να βρουν βίντεο και το δρομολόγιο διαφυγής του δράστη, ενώ παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς καθώς και τον συνέταιρο του 54χρονου. Ερευνούν αν ο άνδρας απειλούταν ή είχε κάποια διαμάχη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments