Lifestyle

Απάντησε σκληρά: Η 1η ανάρτηση του Μιχόπουλου μόλις είδε την φώτο της Οικονομάκου αγκαλιά με τον Τσερέλα

Απάντησε σκληρά: Η 1η ανάρτηση του Μιχόπουλου μόλις είδε την φώτο της Οικονομάκου αγκαλιά με τον Τσερέλα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/athinao1konomakou

Οι αναρτήσεις του Φίλιππου Μιχόπουλου

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνάει χρόνο με τα παιδιά του, Μάξιμο και Σιέννα, την ίδια ώρα που η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στο Μιλάνο, με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα. Μπορεί ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός να έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά θα συνεχίσουν να τους ενώνουν για μία ζωή τα παιδιά τους, τα οποία αποτελούν την πρώτη τους προτεραιότητά.

Οι αναρτήσεις του Φίλιππου Μιχόπουλου

Στην πρώτη φαίνεται να ζωγραφίζουν με τον Μάξιμο και στη δεύτερη φαίνεται αμυδρά η μικρή Σιέννα.

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς είναι full in love με τον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα.

Η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στην Ιταλία για χάρη του αγαπημένου της, βρέθηκε στο γήπεδο με την καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ πόζαρε με τη μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε αναδημοσίευση μία φωτογραφία με τη μητέρα του αγαπημένου της, Claudia.

«Team Cerella» έγραψε η μητέρα του στη φωτογραφία, με το πελώριο χαμόγελο της γνωστής ηθοποιού να μην κρύβεται…

Η Αθηνά Οικονομάκου δείχνει να περνά έναν τρελό έρωτα με τον μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν κρύβει δημόσια, αλλά αντιθέτως φροντίζει να μας το φανερώνει.

Η ηθοποιός βρίσκεται στην Ιταλία και παρευρέθηκε σε πάρτι που έκανε ο σύντροφός της. Μάλιστα, χθες (28/6) δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία φορώντας τη φανέλα με το όνομά του, αν και παράλληλα του πήρε κι ένα υπέροχο δώρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε σε έναν αγώνα μπάσκετ μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Νικόλ Παναγιώτου και οι τρεις τους πόζαραν φορώντας φανέλα με το όνομα του Τσερέλα.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και πια και για τον έρωτά του.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και τα hashtag στα social media του και οι αφιερώσεις δίνουν και παίρνουν… και τώρα ήρθε η πρώτη ανάρτηση από την ηθοποιό δημοσιεύοντας φωτογραφία του.

Ο Μπρούνο Τσερέλα πόζαρε δίπλα στον μπασκετμπολίστα Τομάσο Μαρίνο οι οποίοι έδειχναν τα jean jackets που επέλεξαν για την έξοδό τους.

Μάλιστα, ο Τομάσο Μαρίνο στα stories του ανέφερε το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram της και είναι το πρώτο story με τον σύντροφό της, τον Μπρούνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments