Lifestyle

«Έχει αδυνατίσει από τη στεναχώρια του ο Απόστολος Λύτρας» – Δέχεται μηνύματα αγάπης από γυναίκες

«Έχει αδυνατίσει από τη στεναχώρια του ο Απόστολος Λύτρας» – Δέχεται μηνύματα αγάπης από γυναίκες

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/apostolos_lytras

Νέες αποκαλύψεις για τον «πόλεμο των Λύτρα» - Η γιορτή στις φυλακές για τον δικηγόρο και το έκτακτο επισκεπτήριο

Ο Απόστολος Λύτρας περιμένει την κρίση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή. Τα δεκάδες μηνύματα στις διαδικτυακές σελίδες του Απόστολου Λύτρα για την ονομαστική του γιορτή ήταν αδύνατον να βελτιώσουν την ψυχολογία του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolos Lytras (@apostolos_lytras)

Άνθρωποι που τον ξέρουν προσωπικά, άντρες αλλά και γυναίκες θέλησαν να του ευχηθούν υγεία και δύναμη σε όλο αυτό που καλείται να διαχειριστεί. Εντύπωση σε πολλούς προκάλεσαν οι χαρακτηρισμοί από γυναίκες που έστειλαν στον Απόστολο Λύτρα για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

-«Υπομονή και δύναμη να σου δίνουν οι Άγιοι Απόστολοι και να σε βγάλουν από τα δίχτυα της αράχνης. Χρόνια πολλά και ευλογημένα».

Για 12 μέρα στις φυλακές Κορυδαλλού, ο κατηγορούμενος ποινικολόγος παραμένει στη VIP πτέρυγα, χωρίς να έχει αλλάξει στάση και συνήθειες.

Αποφεύγει να προαυλίζεται και φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Παίρνει μέρος στα συσσίτια των φυλακών, ψωνίζει από το κυλικείο, χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο τις ώρες που επιτρέπεται και όπως αναφέρουν σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο Live News καπνίζει πολύ και διαβάζει μια σειρά από βιβλία που έχει στα χέρια του, στο κελί 4 που κρατείται.

Από τη πρώτη μέρα, ο Απόστολος Λύτρας δε μπαίνει σε συζητήσεις με συγκρατούμενούς του, για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και προσπαθεί η παρουσία του, να μην δίνει επιπλέον τροφή για συζητήσεις στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Έχει αδυνατίσει λίγο, έχει χάσει κάποια κιλά και είναι φυσικό γιατί η στεναχώρια του είναι μεγάλη. Τον επισκέφθηκαν με ειδική άδεια η πρώην σύζυγός του και οι κόρες του. Πιθανό το σενάριο να βγει με βραχιολάκι», τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Live News.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments