Lifestyle

Καινούργιου: «Είμαι 39 χρονών και θέλω να κάνω οικογένεια, γιατί λένε ότι είμαι απεγνωσμένη;»

Καινούργιου: «Είμαι 39 χρονών και θέλω να κάνω οικογένεια, γιατί λένε ότι είμαι απεγνωσμένη;»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/katken85

Δείτε το βίντεο

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε το «παρών» στο «κοπή τη πίτα του» τηλεοπτικού σταθμού Alpha που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο σε κτήμα.Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με κλος πράσινη φούστα την οποία συνδύασε με έξωμο μαύρο τοπ και μια ιδιαίτερη leather ζώνη στη μέση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ακόμα μια φορά για το θέμα της οικογένειας και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

“Είναι μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Η πρωινή ζώνη είναι πολύ ανταγωνιστική. Έπαθα κολικό στο έντερο, το σώμα μου χτυπάει καμπανάκι. Όταν συνέχεια συνέχεια σε σχολιάζουν αρνητικά, δεν ξέρω έχω κάνει κάτι κακό, έχω πειράξει κάποιον;” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Απαντώντας στην ερώτηση για τον στόχο που θα ήθελε να εκπληρώσει αυτή τη χρονιά απάντησε:

“Στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας και είναι πολύ σημαντικό. Αλλά έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει να το λέω γιατί κατηγορούμαι, με λένε απεγνωσμένη. Δεν ξέρω μια γυναίκα στα 39 της το να θέλει να δημιουργήσει οικογένεια είναι κάτι κακό; Είναι απεγνωσμένη;“, αποκάλυψε στη συνέχεια φανερά προβληματισμένη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments