Lifestyle

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Του είχε μείνει αυτό και όχι το ξύλο» – Η εξομολόγηση για τον πατέρα της

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Του είχε μείνει αυτό και όχι το ξύλο» – Η εξομολόγηση για τον πατέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ant1tv

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Δεν αντέχω την τοξικότητα, τη σκοτεινιά και τη μαυρίλα - Δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τέτοια συναισθήματα στους άλλους

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία της, την υποκριτική και την οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official fan page (@mirka.papakostantinou.official)

Η γνωστή ηθοποιός κάνοντας αναδρομή στις δεκαετίες και φτάνοντας στο σήμερα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια για την σημερινή εποχή και την τοξικότητα.

«Δεν αντέχει ούτε ο οργανισμός μου ούτε ο χαρακτήρας μου, δεν θα βάλω την ηλικία μου. Δεν μπορώ την τοξικότητα, δεν μπορώ την σκοτεινιά, δεν μπορώ την μαυρίλα. Και μαζί με αυτή την φρικτή τοξικότητα υπάρχει μια σκληρότητα που, επίσης, δεν αντέχω. Η σκληρότητα αφορά τα οικονομικά και μια τεράστια γκάμα πραγμάτων της εποχής», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Για τον πατέρα της: «Ο πατέρας μου έφυγε το 1992 και αισθανόταν υπερήφανος. Έβαζε τη στολή του ναυάρχου πάλι. Και αυτό που του έμεινε και έλεγε ήταν “ένας ακαλλιέργητος, αμόρφωτος ήρθε και μου είπε “σκύψε να σου βγάλω τα γαλόνια”. Του είχε μείνει όχι το ξύλο, όχι η κακοποίηση κακοποίηση, αλλά αυτό», εξομολογήθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο The 2Night Show.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments