Lifestyle

Οικονομόπουλος: Τα πρώτα πλάνα από το ξενοδοχείο του στη Μύκονο- Οι πολυτελείς σουίτες 5 αστέρων

Οικονομόπουλος: Τα πρώτα πλάνα από το ξενοδοχείο του στη Μύκονο- Οι πολυτελείς σουίτες 5 αστέρων

Πηγή Φωτογραφίας: .24sports.com.cy

Το ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες με ιδιωτική πισίνα - Ενοικιάζονται προς 500 ευρώ τη βραδιά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, με sold out συναυλίες και άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Κι ενώ διαπρέπει στο χώρο του τραγουδιού, θέλησε να επεκτείνει τις επαγγελματικές δραστηριότητές του και στο χώρο των επιχειρήσεων.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει ήδη φτιάξει το δικό του υπερπολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο. Ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι ιδιοκτήτης του ολοκαίνουριου «Ftelia Black Villas», που από φέτος θα υποδέχεται στην περιοχή της Φτελιάς πελάτες απ’ όλο τον κόσμο που επιλέγουν τη χώρα μας και το Νησί των Ανέμων για τις διακοπές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official)

Το ξενοδοχείο του Νίκου Οικονομόπουλου αποτελείται από 21 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, η καθεμία εκ των οποίων διαθέτει ιδιωτική πισίνα και όλες τις ανέσεις. Το «Ftelia Black Villas» απέχει 1,7 χλμ. από την παραλία Πάνορμος και 2,8 χλμ. από την παραλία του Αγίου Σώστη. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται σε απόσταση 8 χλμ. από το ξενοδοχείο.

Το νεόκτιστο πολυτελές συγκρότημα βρίσκεται μόλις 500 μέτρα μακριά από τη φημισμένη παραλία Αλεμάγου της Μυκόνου. Ο τραγουδιστής αγόρασε το συγκρότημα πολυτελών βιλών, στις οποίες κι έκανε ολική ανακαίνιση και πλέον ξεχωρίζουν για τις ανέσεις τους και τη χλιδή. Το εν λόγω συγκρότημα έχει ανοίξει και πλέον περιμένει τους επισκέπτες του. Η κάθε σουίτα ενοικιάζεται αυτή την περίοδο περίπου 500 ευρώ τη βραδιά

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments