Lifestyle

Παραλήρημα από τον Νίκο Καρβέλα: «Η φτώχεια είναι αρρώστια, θα θεραπευτεί αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες»

Παραλήρημα από τον Νίκο Καρβέλα: «Η φτώχεια είναι αρρώστια, θα θεραπευτεί αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ MEGA | Μεγάλη Εικόνα

«Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους»

Το δικό του κανάλι στο Youtube αποφάσισε να δημιουργήσει ο Νίκος Καρβέλας, ο οποίος μέσα από αυτό θέλει να μοιράζεται με το κοινό τις απόψεις του.

Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, ο Νίκος Καρβέλας προχωρά σε ένα παραλήρημα λέγοντας πως ξέρει τη λύση για να καταπολεμηθεί η φτώχεια, που είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες, και να καταργηθεί η πίστη στο Θεό, αφού κατά τα λεγόμενά του δεν υπάρχει.

«Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία. Θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται δημοσιογραφία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα θρησκεία και κατ’ επέκταση εκκλησία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Καρβέλας (@karvelas_unofficial)

Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια. Πως να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός» αναφέρει αρχικά ο Νίκος Καρβέλας.

«Το πρόβλημα είναι η εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα… Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο που λέει “θα σε απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται εκκλησία”. Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν “ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχιας;”.

Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η αρρώστια; Ναι. Ναι. Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους» λέει σε άλλο σημείο του βίντεό του.

«Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δε βοήθησε ποτέ, και δε θα το κάνει γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκ. ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς αποχαυνωμένοι και δε μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους» καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments