Lifestyle

Σπύρος Στεφανουδάκης: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε στον γάμο μας με τον Γιάννη, δεν βρήκα το κουράγιο να το πω»

Σπύρος Στεφανουδάκης: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε στον γάμο μας με τον Γιάννη, δεν βρήκα το κουράγιο να το πω»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξε ο Σπύρος Στεφανουδάκης με τον σύντροφό του, Γιάννη Τράκα, σε μία τελετή στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 19/6.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκε ο Σπύρος Στεφανουδάκης τη Δευτέρα 1/7.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τον γάμο του με τον Γιάννη Τράκα αλλά και για την αντίδραση του πατέρα του όταν έμαθε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPIROS STEFANOUDAKIS (@spiros0708)

Τι είπε για τον πατέρα του

«Είναι πολύ δύσκολο ένας γονιός να διαχειριστεί μια τέτοια ανακοίνωση από ένα παιδί. Από την άλλη πρέπει να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας ως άνθρωποι, να πάμε ένα βήμα παρακάτω, ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει τη ζωή του και το σώμα του και να είναι ευτυχισμένος. Στον γάμο μας όλοι οι καλεσμένοι έκλαιγαν. Εγώ με τον Γιάννη είπαμε ότι θα εκφράσουμε ελεύθερα αυτά που νιώθουμε ο ένας για τον άλλο. Γράψαμε έναν όρκο και τον τηρήσουμε. Το ομοφυλόφιλος και το στρέιτ είναι κλισέ που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Το βασικότερο πράγμα είναι η αγάπη», είπε αρχικά ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

«Όταν η μητέρα μου σηκώθηκε να χορέψει με την μητέρα του Γιάννη, δεν σταμάτησα να κλαίω. Εγώ δεν χρειάστηκε να πω κάτι στη μητέρα μου, το είπε εκείνη σε εμένα. Από το οικογενειακό μου περιβάλλον το ήξερε μόνο η αδελφή μου. Η μητέρα μου το έμαθε πριν από 4 χρόνια. Ο πατέρας μου το έμαθε πρόσφατα, ήταν δεκτικός, αλλά δεν ήρθε στον γάμο. Δεν γνώριζε για τον γάμο, δεν βρήκα το κουράγιο να του το πω. Μετάνιωσα που δεν το είπα στον πατέρα μου, δεν ξέρω αν θα ερχόταν αλλά εγώ το μετάνιωσα», πρόσθεσε ο Σπύρος Στεφανουδάκης.

Τέλος, ο Σπύρος Στεφανουδάκης αποκάλυψε: «Μέσα από τον γάμο μου, ένας φίλος μου αποφάσισε να το πει στον μπαμπά του, ακόμα και αυτή η μια αλλαγή που έγινε μέσα από αυτόν τον γάμο εγώ πήρα πολύ μεγάλη χαρά. Αυτό που είδαν οι καλεσμένοι στον γάμο έπρεπε να το δει όλος ο κόσμος για να καταλάβει ότι είναι αληθινή».

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξε ο Σπύρος Στεφανουδάκης με τον σύντροφό του, Γιάννη Τράκα, σε μία τελετή στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Τετάρτη 19/6.

Ο γάμος του σχεδιαστή μόδας Σπύρου Στεφανουδάκη και του επί πολλά χρόνια αγαπημένου του και στιλίστα, Γιάννη Τράκα, έγινε σε στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο.

Ανάμεσα στους φίλους που ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον στο νεόνυμφο ζευγάρι, ήταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του, Νάνσυ Αντωνίου.

Το ευτυχές γεγονός, έκανε γνωστό ο σχεδιαστής μέσω story στο Instagram. «Happy Lovely and beautiful wedding day», έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ.

Θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο έχει γίνει η δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Σταθάκη.

Η Νάνσυ Αντωνίου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον Sfera, σχολίασε τα όσα αποκάλυψε ο Γώργος Λιάγκας για τη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα με τη σύντροφό του, Άννα Σταθάκη.

«Με όλο τον σεβασμό, κύριε Λιάγκα, το θεωρώ τόσο ανεπίκαιρο να σχολιάζεται κάτι τέτοιο, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, αν ήταν καλά στη σχέση του με τον άνθρωπό του. Με όλο τον σεβασμό», είπε η Νάνσυ Αντωνίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments