People

Η Τζιλ Μπάιντεν στη Vogue: Δεν θα εγκαταλείψω τον σύζυγό μου, τα 90′ του debate δεν θα καθορίσουν 4 χρόνια

Η Τζιλ Μπάιντεν στη Vogue: Δεν θα εγκαταλείψω τον σύζυγό μου, τα 90′ του debate δεν θα καθορίσουν 4 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Out now, the August issue of Vogue.Credit...Norman Jean Roy/Vogue

Τζιλ Μπάιντεν: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην αμερικανική Vogue και πόζαρε σαν μοντέλο για το εξώφυλλο του τεύχους Αυγούστου.

Μιλώντας από το προεδρικό καταφύγιο Καμπ Ντέιβιντ, όπου η οικογένεια Μπάιντεν βρέθηκε το Σαββατοκύριακο, η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν είπε στη Vogue ότι «δεν θα αφήσει αυτά τα 90 λεπτά να καθορίσουν τα τέσσερα χρόνια που είναι πρόεδρος».

Τζιλ Μπάιντεν: «Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»

Η Τζιλ Μπάιντεν επισήμανε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα εγκαταλείψει την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές, παρά τις καταστροφικές επιδόσεις του στο περιβόητο debate.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

«Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε» συνέχισε στη συνέντευξή της, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι ο Μπάιντεν «θα κάνει πάντα ό,τι καλύτερο για τη χώρα».

Η συνέντευξη της δρ. Τζιλ Μπάιντεν στη Vogue διεξήχθη πριν από το καταστροφικό debate στο CNN, αλλά πριν από τη δημοσίευση έγινε follow up μέσω τηλεφώνου την Κυριακή.

«To debate στις 27 Ιουνίου πυροδότησε μια συζήτηση σχετικά με το εάν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πρέπει να παραμείνει υποψήφιος των Δημοκρατικών. Η δρ. Τζιλ Μπάιντεν, η Πρώτη Κυρία και το εξώφυλλο της Vogue για τον Αύγουστο, υπερασπίστηκε σθεναρά τον σύζυγό της και στάθηκε δίπλα του», αναφέρει η σημείωση του συντάκτη στην αρχή της συνέντευξης.

«Ό,τι κι αν συμβεί τις επόμενες εβδομάδες και τους μήνες από τώρα έως τον Νοέμβριο, η δρ. Μπάιντεν θα παραμείνει ο στενότερος συνεργάτης, ο πιο έμπιστος και συνήγορος του προέδρου», καταλήγει.

Η Πρώτη Κυρία ποζάρει στο εξώφυλλο φορώντας ένα λευκό Ralph Lauren φόρεμα που μοιάζει με κοστούμι, δείχνοντας επαγγελματίας και προσηλωμένη στη δουλειά.

Ακόμη, φωτογραφήθηκε και με άλλα ρούχα μεγάλων Αμερικανών σχεδιαστών και brands, όπως Coach και Michael Kors, ενώ η συνέντευξη περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες από προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Μινεσότα, Κολοράντο κ.α.

«Ως διαχειριστής της εκστρατείας επανεκλογής του συζύγου της, η δρ Τζιλ Μπάιντεν έχει μια αποστολή, να κάνει τους Αμερικανούς σε όλη τη χώρα να νιώσουν αυτή τη φροντίδα και να κατανοήσουν, χωρίς αβεβαιότητα, πόσα πολλά έχει ήδη καταφέρει η κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις», αναφέρει ακόμη η Vogue.

H Τζιλ μίλησε ακόμη για τα πιο πιεστικά ζητήματα σε αυτές τις εκλογές, την οικονομία, τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και την κατάσταση της ίδιας της δημοκρατίας. «Θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας» λέει για τις γυναίκες ψηφοφόρους, ίσως την πιο κρίσιμη εκλογική ομάδα αυτό το φθινόπωρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments