Πολιτική

Ανδρουλάκης: Με εμένα το ΠΑΣΟΚ άλλαξε πίστα – Υπήρχαν ζητήματα επικοινωνιακής αδυναμίας

Ανδρουλάκης: Με εμένα το ΠΑΣΟΚ άλλαξε πίστα – Υπήρχαν ζητήματα επικοινωνιακής αδυναμίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ανδρουλάκης: Με εμένα το ΠΑΣΟΚ άλλαξε πίστα – Υπήρχαν ζητήματα επικοινωνιακής αδυναμίας

«Εγώ παρέλαβα από τη Γεννηματά κόμμα, το μεγάλωσα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το κάνει συνιστώσα σε φιλοδοξίες»

«Το ΠΑΣΟΚ βήμα – βήμα έχει αλλάξει πίστα» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος τόνισε πως ο ίδιος ανέλαβε το κόμμα στο 8% και το πήγε στο 12%. «Με εμένα πήγε σε άλλη πίστα. Με ρωτούσατε πριν τις Εθνικές Εκλογές «αν θα πάμε με τη Νέα Δημοκρατία ή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η δουλειά μας έκανε τα ερωτήματα αυτά παρελθόν».

Μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ και για την κριτική που δέχτηκε τόνισε πως «Ήταν ασσύμετρη η αντίδραση για το αποτέλεσμα. Πήρε τα φώτα μακριά από την ήττα της Νέας Δημοκρατίας. Στην Κεντρική Επιτροπή εισηγήθηκα τον Οκτώβριο να κάνουμε εκλογές με ενότητα και προοπτική».

«Το ΠΑΣΟΚ συνολικά είναι δεύτερο σε όλη την περιφέρεια. Μόνο στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ είναι χαμηλά. Έπρεπε να κάνουμε ένα σχέδιο με τα στελέχη μας για να ανέβουμε στα αστικά κέντρα. Ζητώ δίκαιη αποτίμηση για να μην γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε με κόπο. Να έχουμε και πιο ενισχυμένο ΠΑΣΟΚ και διεύρυνση προς το Κέντρο και την Κεντροαριστερά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνοντας αυτοκριτική στην πορεία του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του, σημείωσε πως «Μπορώ να πω ότι υπήρχαν ζητήματα και επικοινωνιακής αδυναμίας και στην επιστολική ψήφο δεν φάνηκε καθαρά η θέση μας, αλλά αυτά είναι επιμέρους θέματα.

Ερωτώμενος σχετικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους προέδρους του κόμματος, σημείωσε: «Όλοι οι υποψήφιοι θα κριθούν για τις αποφάσεις, τις προτάσεις και τις ενέργειές τους. Δεν θέλω μια πασαρέλα υποψηφιοτήτων. Αξία έχει να προτείνουν πράγματα, να γίνουμε πιο χρήσιμοι για το λαό. Δεν έχω ακούσει κριτική για τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Εγώ θέλω μια διαδικασία που θα εκφραστούν προτάσεις, θέσεις και κριτική. Να ακούσουμε μια κριτική. Τι τους διαφοροποιεί από τις προτάσεις μου. Θα αξιολογηθεί ποιος κάνει πασαρέλα και ποιος όχι».

Σε ερώτηση σχετικά με τον Χάρη Δούκα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πραγματικά, επειδή με ρωτάτε και ξαναρωτάτε, έχω χρέος να περιφρουρήσω αυτή τη διαδικασία. Όλα θα τα συζητήσουμε με ωριμότητα. Θα κρίνουν τις επιλογές και τις προτεραιότητες. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση. Ήδη αυτό που έγινε εδώ και τρεις εβδομάδες, απαξιώνει όχι εμένα αλλά τους κόπους τις θυσίες τις προσπάθειες.

Δεν απαξιώνουν μόνο τη δική μου προσπάθεια αλλά και χιλιάδων στελεχών που έμειναν στα δύσκολα. Εγώ παρέλαβα από τη Γεννηματά κόμμα, το μεγάλωσα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το κάνει συνιστώσα σε φιλοδοξίες. Αν κάποιος στη διαδρομή των δύο ετών έχει διαφωνίες πολιτικές θα τους αξιολογήσουν οι πολίτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments