Πολιτική

Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Κατέθεσε προσωπική πικρία, ότι δεν τον παίζουνε»

Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Κατέθεσε προσωπική πικρία, ότι δεν τον παίζουνε»

Πηγή Φωτογραφίας: [367279] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αιχμηρό σχόλιο για τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Αιχμηρό σχόλιο για τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά κατά την ομιλία του στο Πολεμικό Μουσείο έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς ό πρώην πρωθυπουργός άνοιξε τη βεντάλια της κριτικής σε όλα σχεδόν τα θέματα της επικαιρότητας.

«Νομίζω πως ο κ. Σαμαράς κατέθεσε την προσωπική του πικρία. Αυτό ήταν το μήνυμα που έλαβα εγώ. “Δεν με παίζουνε” αυτό ήταν το μήνυμα που εγώ κατάλαβα» σημείωσε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ.

«Η υποχρέωση της κυβέρνησης να ακούει την κοινωνία, είναι αδιαπραγμάτευτη. Αυτά που λέει ο Σαμαράς, εγώ δεν τα ακούω. Έφυγε η Νέα Δημοκρατία από τις αξίες τις επειδή αργούν διαδικαστικά θέματα για τα ακαθάριστα οικόπεδα; Είμαστε με τα καλά μας», πρόσθεσε.

«Ψέγω τον εαυτό μας για την Παιδεία. Πέρσι οι άνθρωποι ψήφισαν για την κυβέρνησή τους. Ήθελαν να έχουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πρωθυπουργό. Φέτος, δεν είχαν λόγο, δεν είχαν σκοπό», είπε η κ. Μπακογιάννη.

«Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ίσως, πρέπει ο κύριος Σαμαράς να το αντιληφθεί αυτό. Η Ευρώπη της ειρήνης και της ευημερίας απειλείται. Η Ευρώπη είναι σε περιδίνηση. Για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ουσιαστικό ρόλο σε αυτή την Ευρώπη. Αυτή είναι η πραγματικότητα», απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στις αναφορές Σαμαρά για τα εθνικά ζητήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments