Πολιτική

Πανικός στη Βουλή – Τα… γαλλικά της Φωτίου στην Κεφαλογιάννη: “Άει στο δι@ολο”, της είπε

Πανικός στη Βουλή – Τα… γαλλικά της Φωτίου στην Κεφαλογιάννη: “Άει στο δι@ολο”, της είπε

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI//Πανικός στη Βουλή - Τα... γαλλικά της Φωτίου στην Κεφαλογιάννη: "Άει στο δι@ολο", της είπε

«Ντροπή σας! Δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά» απάντησε η υπουργός Τουρισμού - Δείτε τον διάλογο

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Την ώρα που οι δύο γυναίκες είχαν μια σφοδρή αντιπαράθεση για την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον λόγο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη, ακούστηκε από την πλευρά της κ. Φωτίου «άει στο διάολο».

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της κυρίας Κεφαλογιάννη, η οποία απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντας: «Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!».

Από την πλευρά της, η κυρία Φωτίου είπε ότι δεν είπε τίποτα.

Ο διάλογος Φωτίου-Κεφαλογιάννη που προκάλεσε χαμό στη Βουλή

Φωτίου: «Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο» Κεφαλογιάννη: «Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…» Φωτίου: «Άει στο δι@ολο» Κεφαλογιάννη: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

Πηγή: protohema.gr//Ελένη Γρήγκοβιτς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments